Repülőjárat akciók innen: Cold Bay repülőtér (CDB)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cold Bay repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
SDP Homokpont

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cold Bay repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cold Bay repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CDB
Város Cold Bay
Ország United-States (US)
Teljes cím Cold Bay repülőtér
Szélességi fok 55.203921
Hosszúsági fok -162.724445
Megjelenítés a térképen Google maps

Cold Bay repülőtér

Cold Bay repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai Cold Bay városában található Cold Bay repülőtér jelentős közlekedési csomópont, amely mind a kereskedelmi, mind az általános repülést szolgálja ki. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy az utasok zökkenőmentesen és kényelmesen utazhassanak.

Létesítmények

A Cold Bay repülőtér modern és jól karbantartott létesítményekkel büszkélkedhet, amelyek kielégítik az igényeket. utazók. A repülőtér néhány fő jellemzője:

  • Terminálépület: A repülőtér tágas és kényelmes terminálépülete modern felszereltséggel rendelkezik. Az utasok hozzáférhetnek a mellékhelyiségekhez, a váróterekhez és az ülőhelyekhez.
  • Poggyászszolgáltatás: A Cold Bay repülőtér biztosítja a poggyászok hatékony kezelését és kiszállítását. Az utasok poggyászkocsikat használhatnak, és kényelmesen, a terminál kijárata közelében találhatják meg a poggyászfelvételi területet.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú tartózkodás esetén egyaránt. Az utasoknak lehetőségük van biztonságosan leparkolni járműveiket utazás közben.
  • Ételek és italok: Az utazók különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A terminálon kávézók és éttermek találhatók, ahol az utasok a repülés előtt falatozhatnak vagy étkezhetnek.

Szolgáltatások

A Cold Bay repülőtér lenyűgöző létesítményei mellett egy sor szolgáltatás az utasok utazási élményének fokozására. Ezek a szolgáltatások a következőket foglalják magukban:

  • Repülési információk: A repülőtér frissített repülési információkat biztosít a képernyőkön és közleményeken keresztül. Az utasok könnyen hozzáférhetnek járataikkal kapcsolatos információkhoz, beleértve a beszállókapukat és az indulási időt.
  • Wi-Fi és töltőállomások: A Cold Bay repülőtér ingyenes wifit kínál a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. Töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközök töltésére.
  • Elveszett és megtalált: Ha az utasok elvesznek egy tárgyat utazásuk során, a repülőtéren található egy külön megtalált-keresett szolgáltatás, amely segít az egyének holmijaik újraegyesítésében.
  • Autókölcsönzés: Azok számára, akik szeretnék felfedezni a Cold Bay-t és környékét, a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt. Az utasok közvetlenül a repülőtérről bérelhetnek járművet, hogy kényelmesen megkezdhessék útjukat.
  • Vámmentes vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utazók különféle adómentes árukat vásárolhatnak, többek között ajándéktárgyakat, ruhákat., és kozmetikumok.

Kiváló létesítményeivel és szolgáltatásaival a Cold Bay Airport kényelmes és problémamentes élményt biztosít a belföldi és a nemzetközi utazók számára egyaránt. Akár a Cold Bay-be érkezik, akár onnan indul valaki, a repülőtér igyekszik magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, így a régió alapvető közlekedési csomópontjává válik.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cold Bay repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cold Bay repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CDB azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cold Bay repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) célállomásig ér el, körülbelül 2h 30m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cold Bay repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cold Bay repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ravn Alask

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cold Bay városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cold Bay-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cold Bay repülőtér (CDB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Cold Bay közvetlen közelében?

Cold Bay környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella