Cobar repülőtér (CAZ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cobar repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SYD Kabala

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cobar repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cobar repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CAZ
Város Cobar
Ország Australia (AU)
Teljes cím Cobar repülőtér
Szélességi fok -31.535000
Hosszúsági fok 145.793330
Megjelenítés a térképen Google maps

A Cobar repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben található Cobar repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára. Akár érkezik, akár indul, a Cobar repülőtér arra törekszik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és élvezetes utazási élményt nyújtson.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Cobar repülőtér dedikált csekket kínál. -a pultokban, ahol az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot.
 • Biztonsági átvilágítás: Az utasok biztonsági átvizsgálási eljárásokkal szembesülnek a biztonság és a légi közlekedési előírások betartása érdekében.
 • Társalgó: A repülőtér kényelmes társalgót biztosít, ahol az utasok pihenhetnek, megvárhatják a járatot, vagy felzárkózhatnak a munkába.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Cobar repülőtér számos kiskereskedelmi és étkezési lehetőséget kínál, lehetővé téve az utasok számára a vásárlást vagy a kézbesítést. egy harapnivalót az utazás előtt.
 • Akadálymentesített létesítmények: A repülőtéren a fogyatékkal élő utasok elhelyezésére szolgáló létesítmények találhatók, köztük akadálymentesített mellékhelyiségek és rámpák.

Közlekedés és parkolás

 • Autókölcsönzés: Azon utasok számára, akiknek járműre van szükségük a Cobarban való tartózkodásuk során vagy továbbutazásuk során, több autókölcsönző cég is működik a repülőtéren.
 • Taxis: A taxik könnyen elérhetők. A terminál épületén kívül elérhető, kényelmes közlekedési módot biztosítva az utasok számára.
 • Parkolás: A Cobar repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt. A parkolási díjak ésszerűek, és biztonságos helyet biztosítanak a jármű elhagyásához az utazás során.

Légitársasági szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Cobar repülőtéren működő légitársaságok hatékonyan dolgoznak poggyászkezelő rendszerek, amelyek biztosítják, hogy poggyászai biztonságosan és gyorsan megérkezzenek az úticélhoz.
 • Elveszett és megtalált poggyász: A Cobar repülőtér egy külön elveszett és megtalált területet biztosít, ahol az utasok segítséget kérhetnek..
 • Repülési információk: Repülési információs kijelzők vannak elhelyezve a terminál egész területén, és tájékoztatják az utasokat az indulásról, érkezésről és a menetrendi változásokról.

Repülőtéri segítség

 • Ügyfélszolgálat: A Cobar repülőtér barátságos és hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik készséggel segítenek az utasoknak különféle kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban.
 • Információs pult: A terminálon belül kényelmesen elhelyezett információs pult szolgálja az utasokat. a repülőtéri szolgáltatásokkal, a járatok menetrendjével és a helyi turisztikai információkkal.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy a Cobar repülőtéren töltött idő alatt kapcsolatban maradjanak.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Cobar repülőtér az utasok kényelmét helyezi előtérbe. A bejelentkezéstől a beszállásig a repülőtér célja, hogy az utazás minden lépése a lehető legzökkenőmentesebb legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cobar repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cobar repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CAZ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Cobar repülőtér repülőtérről indul?

A Cobar repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cobar repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cobar repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: FlyPelica

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cobar városából?

Általában a Cobar repülőtér (CAZ) a preferált választás a Cobar-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Cobar közvetlen közelében?

Cobar környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella