Folyamatos járat innen: Clovis városi repülőtér (CVN)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Clovis városi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
DEN Denver

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Clovis városi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Clovis városi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CVN
Város Clovis
Ország United-States (US)
Teljes cím Clovis városi repülőtér
Szélességi fok 34.426730
Hosszúsági fok -103.078309
Megjelenítés a térképen Google maps

Clovis városi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Clovis város repülőtere Clovis városát és a környező régiót szolgálja ki, döntő szerepet játszik a közösség és az ország más részeivel való összekapcsolásában. A hatékony szolgáltatásairól és létesítményeiről ismert repülőtér kényelmes, kényelmes és biztonságos utazási élményt biztosít minden utasa számára.

Terminálszolgáltatások

 • Utastársalgó: A repülőtér kényelmes társalgókkal rendelkezik, ahol az utazók pihenhetnek, miközben járatukra várnak. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy dolgozzanak vagy szórakozzanak.
 • Poggyászszolgáltatás: A Clovis Municipal Airport hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, csökkentve a bejelentkezési és a várakozási időt. felvenni. Az elveszett és talált szolgáltatások is könnyen elérhetőek az utasok számára.
 • Autókölcsönzés és parkolás: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren a kényelmes utazás érdekében. Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is.

Működési létesítmények

 • Kifutópályák: A repülőtér jól karbantartott kifutópályákkal büszkélkedhet, amelyek különféle típusú repülőgépeket fogadnak, így biztosítva a biztonságos fel- és leszállást.
 • Légiforgalmi irányítás: A modern légiforgalmi irányító toronnyal felszerelt repülőtér biztosítja a leegyszerűsíti a járatok áramlását, és fenntartja a magas biztonsági előírásokat.
 • Karbantartási szolgáltatások: A helyszíni karbantartó létesítmények segítenek a repülőgépek gyors javításában és karbantartásában, minimalizálva az állásidőket.

Üzleti és általános légiközlekedési szolgáltatások

 • Privát charter szolgáltatások: A Clovis Municipal Airport privát charter lehetőségeket kínál az üzleti utazók vagy a személyre szabottabb repülési élményt keresők számára.
 • Üzemanyag-szolgáltatás: A repülőtér üzemanyag-feltöltési szolgáltatásokat kínál, beleértve az Avgas és Jet A üzemanyagot is, hogy minden típusú repülőgép befogadására alkalmas legyen.
 • Hangártér: A pilóták kihasználhatják a Clovis-i hangárt repülőgépeik tárolására. A lehetőségek a lekötéstől a zárt hangárokig, a különféle igények és preferenciák kielégítéséig terjednek.

Ügyfélszolgálat és szolgáltatások

 • Információs pult: A repülőtéri információs pult segít az utasoknak a járatok menetrendjével, a repülőtéri szolgáltatásokkal, a helyi közlekedéssel és egyebekkel kapcsolatos kérdésekben.
 • Tárgyalótermek: Az üzleti utazók számára tárgyalótermek állnak rendelkezésre. le kell foglalni konferenciákra vagy privát megbeszélésekre a repülés előtt vagy után.

Biztonság és biztonság

Az utasok biztonságának biztosítása kiemelt prioritás a Clovis Municipal repülőtéren. Átfogó biztonsági intézkedések vannak érvényben, beleértve a szigorú átvilágítási folyamatokat és felügyeleti rendszereket. Szigorúan betartják a biztonsági protokollokat, és a segélyszolgálatok mindig készenlétben állnak incidens esetén.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Clovis városi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Clovis városi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CVN azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Clovis városi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Denver International Airport (DEN) célállomásig ér el, körülbelül 1h 25m időtartam alatt a(z) Embraer RJ145 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Clovis városi repülőtér repülőtérről?

A(z) Clovis városi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Key Lime Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Clovis városából?

Általában a Clovis városi repülőtér (CVN) a preferált választás a Clovis-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Clovis közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella