Folyamatos járat innen: Clinton Nemzeti Repülőtér (LIT)

Fedezze fel 14 helyszínt 6 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Clinton Nemzeti Repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Clinton Nemzeti Repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LIT
Város Kicsi Rock
Ország United-States (US)
Teljes cím Clinton Nemzeti Repülőtér
Szélességi fok 34.730705
Hosszúsági fok -92.221653
Weboldal Fly-lit.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Clinton Nemzeti Repülőtér
Clinton Nemzeti Repülőtér
Clinton Nemzeti Repülőtér
Clinton Nemzeti Repülőtér
Clinton Nemzeti Repülőtér
Clinton Nemzeti Repülőtér

Clinton Nemzeti Repülőtér

A Clinton Nemzeti Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Clinton Nemzeti Repülőtér, más néven Bill és Hillary Clinton Nemzeti Repülőtér, az arkansasi Little Rockban található. Ez a nyüzsgő repülőtér az állam elsődleges kereskedelmi repülőtere, és létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja utasai zökkenőmentes és élvezetes utazási élményének biztosítása érdekében. Nézzük meg közelebbről a repülőtér kínálatát.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete tágas és barátságos környezetet kínál az utazóknak.

 • Kaputerületek: Számos kaputerület kényelmes ülésekkel, elektronikus eszközök töltőállomásaival és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel felszerelt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található., vámmentes üzletek és éttermek, ahol az utasok vásárolhatnak, vagy elfogyaszthatnak egy finom ételt repülésük előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az ATM-ek kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén, és pénzváltó szolgáltatás is elérhető nemzetközi utazók számára.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászkocsikat és a csomagolóeszközöket, hogy biztosítsa a holmik biztonságos kezelését.

Szállítás és parkolás

 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren található számos jó nevű autókölcsönző cég egyikétől.
 • Taxik és telekocsik: A taxik és a telekocsi szolgáltatások könnyen elérhetők azoknak az utasoknak, akik nem szeretnek maguk vezetni.
 • Parkolás: A repülőtér rövid, hosszú távú és gazdaságos parkolási lehetőségeket kínál a különböző utazók igényeinek megfelelően. Minden parkolóhely kényelmesen a terminál közelében található, és transzferszolgáltatás áll rendelkezésre a gazdaságos területen parkolók számára.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők létesítményei: a repülőtér akadálymentesített létesítményekkel, például rámpákkal, liftekkel és a fogyatékkal élők számára kijelölt parkolókkal van felszerelve.
 • Keresszékes szolgáltatások: Az utasok kerekesszékes segítséget kérhetnek a repülőtér személyzetétől a terminálon való navigáláshoz.
 • Elveszett és megtalált részleg segít az utasoknak megtalálni az elveszett tárgyakat a repülőtér területén.

Biztonság és bevándorlás

 • Biztonsági átvilágítás: A repülőtér szigorú biztonsági protokollokat követ minden utazó biztonságának és jólétének biztosítása érdekében.
 • Vámügy és bevándorlás: A nemzetközi utasok vám- és bevándorlási ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek a szükséges utazási előírásoknak.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak átfogó kínálatával a Clinton National Airport arra törekszik, hogy minden utas utazását a lehető legzökkenőmentesebbé és élvezetesebbé tegye. A kényelmes kaputerületektől a hatékony közlekedési lehetőségekig a repülőtér a belföldi és nemzetközi utazók igényeit egyaránt kielégíti, kellemes utazási élményt nyújtva az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Clinton Nemzeti Repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Clinton Nemzeti Repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LIT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Clinton Nemzeti Repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) McCarran International Airport (LAS) célállomásig ér el, körülbelül 3h 22m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Clinton Nemzeti Repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Clinton Nemzeti Repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airlines, Southwest Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kicsi Rock városából?

Általában a Clinton Nemzeti Repülőtér (LIT) a preferált választás a Kicsi Rock-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kicsi Rock közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella