Ciudad de Catamayo repülőtér (LOH) repülőtere induló járatok

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
UIO Quito

1 járat naponta

0ó 57m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Ciudad de Catamayo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ciudad de Catamayo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LOH
Város Loja
Ország Ecuador (EC)
Teljes cím Ciudad de Catamayo repülőtér
Szélességi fok -3.996246
Hosszúsági fok -79.372005
Megjelenítés a térképen Google maps

Ciudad de Catamayo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ecuadori Loja tartományban található Ciudad de Catamayo repülőtér egy sor kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak..

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete tágas és kényelmes környezetet kínál az utasok számára.
 • Check-in pultok: Külön pultok állnak rendelkezésre a bejelentkezéshez, így a folyamat gyors és hatékony.
 • Poggyászátvételi terület: A poggyászfelvételhez érkezéskor kijelölt területet alakítottak ki, amely biztosítja az utasok zökkenőmentes átszállását.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel és vámmentes üzlettel büszkélkedhet, így az utasok ajándéktárgyakat, ruhákat, elektronikai cikkeket és egyebeket vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos éttermet és kávézót találhatnak a repülőtéren, amelyek válogatott helyi és nemzetközi ételeket kínálnak.
 • Üzleti társalgók: azoknak, akiknek nyugalomra van szükségük. és kényelmes hely a munkához vagy a pihenéshez, a repülőtér üzleti társalgókat kínál Wi-Fi hozzáféréssel és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal.
 • ATM-ek és pénzváltó: A banki szolgáltatásokra igénylő utasok kényelmesen elhelyezkedő ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző cégnek van pultja a repülőtéren belül, amelyek kényelmes közlekedési lehetőségeket kínálnak.
 • Parkolás: A repülőtéren rövid és hosszú távú, biztonságos parkolóhelyek is találhatók. időtartamú parkolás, amely biztosítja az utasok járműveinek biztonságát.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér rendelkezik speciális igényű utasok fogadására alkalmas létesítményekkel, beleértve a rámpákat, lifteket és akadálymentesített mellékhelyiségeket.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A valós idejű repülési információs képernyők stratégiai helyen találhatók a repülőtéren, így az utasok naprakészek maradhatnak a repülési adataikkal kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat az elveszett tárgyak felkutatásában és visszaszerzésében.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi központ áll rendelkezésre minden egészségügyi vészhelyzetben vagy segítségnyújtásban, amelyre az utasok szüksége lehet.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Információs pult: Barátságos és hozzáértő személyzet az információs pultnál helyezkednek el, hogy segítséget nyújtsanak és válaszoljanak az utasok kérdéseire.
 • Szállítási szolgáltatások: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit és a transzferszolgáltatást, hogy kényelmes továbbutazást biztosítson.
 • Gyermekgondozási létesítmények: A terminál épületében külön területek találhatók a szülők és a gyámok számára, ahol gondoskodhatnak gyermekeik szükségleteiről.
 • Speciális segítségnyújtás: olyan utasok, akiknek speciális segítségre van szükségük, például kerekesszékes szolgáltatásokra vagy kísérői segítségre, kérheti a repülőtéri személyzettől.
 • Biztonság: A repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn, hogy minden utas biztonságát és jólétét biztosítsa.

Az utasok biztonságának és jólétének biztosítása érdekében. A Ciudad de Catamayo repülőtér csúcsminőségű létesítményekkel és szolgáltatásokkal igyekszik kellemes és problémamentes utazási élményt nyújtani az utasoknak. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér jól felszerelt, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és a lehető legkényelmesebbé tegye utazását.


Ciudad de Catamayo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LOH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtérről indul?

A Ciudad de Catamayo repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ciudad de Catamayo repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: LATAM Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Loja városából?

Általában a Ciudad de Catamayo repülőtér (LOH) a preferált választás a Loja-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Loja közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella