Közvetlen járat innen: Christchurch nemzetközi repülőtér (CHC)

Közvetlen járatok 22 célállomásra 9 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Christchurch nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Christchurch nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CHC
Város Christchurch
Ország New-Zealand (NZ)
Teljes cím Christchurch nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -43.486398
Hosszúsági fok 172.536870
Weboldal Christchurchairport.co.nz
Megjelenítés a térképen Google maps
Christchurch nemzetközi repülőtér
Christchurch nemzetközi repülőtér
Christchurch nemzetközi repülőtér
Christchurch nemzetközi repülőtér
Christchurch nemzetközi repülőtér
Christchurch nemzetközi repülőtér

Christchurch nemzetközi repülőtér

Christchurch nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Christchurch nemzetközi repülőtere Új-Zéland déli szigetének legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. Átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára, számos létesítményt és szolgáltatást kínálva az általános utazási élmény fokozása érdekében.

Létesítmények

 • Terminál: A repülőtér rendelkezik egy modern és jól felszerelt terminálépület külön belföldi és nemzetközi részleggel.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, amelyek ajándéktárgyak, ruházati cikkek, elektronikai cikkek, és több. Számos étkezési lehetőség is rendelkezésre áll, a kávézóktól az éttermekig.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Társalgók: A Christchurch Nemzetközi Repülőtér társalgókat kínál belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt, kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és üzleti lehetőségeket biztosítva.
 • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző társaságok rendelkeznek pultokkal a repülőtéren, kényelmes hozzáférést biztosít a bérelhető járművekhez azok számára, akik felfedezni szeretnék a várost és környékét.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is, így biztosítva az utazók számára, hogy könnyen leparkolhassák járműveiket. amíg távol vannak.

Szolgáltatások

 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal nyilvános buszokkal és transzferjáratokkal, így kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál utazók számára.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén a Christchurch Nemzetközi Repülőtér külön Lost and Found szolgáltatással segíti az utasokat holmijaik megtalálásában.
 • Információs pultok: Információs pultok stratégiailag jó helyen helyezkednek el a terminál egész területén, barátságos személyzettel, akik készséggel válaszolnak a kérdésekre és segítséget nyújtanak.
 • Orvosi szolgáltatások: A helyszínen van egy orvosi klinika, amely fel van szerelve az alapvető orvosi szükségletek kezelésére, biztosítva a nyugalmat. Figyelembe kell venni az utazókat bármilyen egészségügyi probléma esetén.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy a fogyatékkal élő és különleges igényű utasok számára is megközelíthető legyen, olyan létesítményekkel, mint a kerekesszékes rámpák, akadálymentesített mellékhelyiségek és speciális segítségnyújtási szolgáltatások.
 • Gyermekfelszerelések: A Christchurch Nemzetközi Repülőtér játszótereket kínál a gyermekek számára, így biztonságos és élvezetes környezetet biztosít számukra a játékhoz és a pihenéshez a repülés előtt.

Átfogó választékával létesítmények és szolgáltatások, a Christchurch International Airport biztosítja, hogy az utazók kellemes és kényelmes élményben részesüljenek a repülőtéren való áthaladás során. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy különféle szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér célja, hogy minden utas igényeit kielégítse, így az új-zélandi déli szigetre és onnan indulók számára előnyös választás.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Christchurch nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Christchurch nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CHC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Christchurch nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Christchurch nemzetközi repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 10h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Christchurch nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 9 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Christchurch nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air New Zealand, Jetstar, Sounds Air, Qantas, Singapore Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Christchurch városából repülővel távozik?

Utazók, akik Christchurch-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Christchurch nemzetközi repülőtér (CHC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Christchurch közvetlen közelében?

Christchurch környékén 1 repülőtér található: Christchurch nemzetközi repülőtér (CHC)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella