Folyamatos járat innen: Chisinau nemzetközi repülőtér (KIV)

Utazz 45 helyszínre a 10 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Chisinau nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Chisinau nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KIV
Város Kisinyov
Ország Moldova (MD)
Teljes cím Chisinau nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 46.935444
Hosszúsági fok 28.934967
Weboldal Airport.md
Megjelenítés a térképen Google maps

Chisinaui nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Moldova fővárosában található Chisinau nemzetközi repülőtér az ország fő repülőtere. Jelentős közlekedési csomópontként szolgál az utasok számára, akik Európa-szerte és azon túl különböző célpontokra utaznak. Az ügyfelek elégedettségére és kényelmére összpontosítva a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál látogatóinak utazási élményének fokozása érdekében.

Terminállétesítmények

 • A chisinaui nemzetközi repülőtér modern és jól felszerelt terminálépület, amely zökkenőmentes és hatékony utasélményt biztosít.
 • A terminál egész területén bőséges ülőhelyek találhatók, amelyek kényelmes tereket biztosítanak az utasok számára a pihenésre a repülés előtt vagy után.
 • A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.
 • A terminálon belül különféle üzletek és vámmentes üzletek állnak rendelkezésre, amelyek széles választékot kínálnak számos termék, például ruházat, kiegészítők, elektronikai cikkek, ajándéktárgyak és egyebek.
 • Az utasok számos éttermet, kávézót és bárt élvezhetnek, amelyek különböző ízlést és preferenciákat szolgálnak ki. Legyen szó gyors harapnivalóról vagy teljes étkezésről, mindenki számára elérhetőek a lehetőségek.
 • Az ATM-ek és a pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül, így az utazók könnyen hozzáférhetnek a készpénzhez és a pénzváltáshoz.

Utasszállítás

 • A chisinaui nemzetközi repülőtér utasszolgáltatások széles skáláját kínálja a problémamentes élmény érdekében. Barátságos és hozzáértő repülőtéri személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy segítse az utasokat bármilyen kérdésükben vagy problémájukban.
 • A csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok speciális segítséget kapnak, beleértve a kerekesszékes hozzáférést, valamint a beszálláshoz és a beszálláshoz segítő elkötelezett személyzetet. kiszállás.
 • Az elveszett vagy sérült poggyász bejelentése és kezelése a repülőtér speciális poggyászszolgálatán keresztül lehetséges, így biztosítva a poggyászokkal kapcsolatos problémák gyors megoldását.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások a következő címen érhetők el: repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy könnyen lefoglalhassák a járművet, és saját kényelmük szerint fedezzék fel a várost és a környező területeket.
 • Továbbá a chisinaui nemzetközi repülőtéren több parkolási lehetőség is rendelkezésre áll azok számára, akik saját járművüket választják a repülőtérre.
 • A repülőtér külön taxiszolgáltatással is rendelkezik, amely kényelmes szállítási lehetőséget biztosít a kívánt célállomásra utazó utasok számára.

A Chisinau International Airport elkötelezett amellett, hogy kiváló létesítmények és szolgáltatások kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítanak látogatóinak. Legyen szó a modern terminállétesítményekről, a bevásárlási és étkezési lehetőségek széles skálájáról, vagy a különféle elérhető utasszolgáltatásokról, a repülőtér igyekszik kielégíteni az ajtókon áthaladó összes utazó igényeit.

Kényelmes elhelyezkedésével és A kényelmi szolgáltatások lenyűgöző választékával a chisinaui nemzetközi repülőtér egy kapu Moldovába és azon túl is, és a világ minden tájáról fogadja az utasokat.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Chisinau nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Chisinau nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KIV azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Chisinau nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Chisinau nemzetközi repülőtér és a Lisbon Portela Airport (LIS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Chisinau nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 10 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Chisinau nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Moldova, Fly One, Wizz Air, Turkish Airlines, TARO

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kisinyov városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kisinyov-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Chisinau nemzetközi repülőtér (KIV)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kisinyov közvetlen közelében?

Kisinyov környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella