Közvetlen járat innen: Chippewa Valley regionális repülőtér (EAU)

Fedezze fel 4 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Chippewa Valley regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MSP Bloomington
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
RSW Fort Myers
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
MCO Orlando
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

per day járat naponta

3ó 12m Ár megjelenítése
LAS Las Vegas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

per day járat naponta

3ó 26m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Chippewa Valley regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Chippewa Valley regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EAU
Város Eau Claire
Ország United-States (US)
Teljes cím Chippewa Valley regionális repülőtér
Szélességi fok 44.862234
Hosszúsági fok -91.482216
Weboldal Co.eau-claire.wi.us
Megjelenítés a térképen Google maps

Chippewa Valley regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Wisconsin állambeli Eau Claire városában található Chippewa Valley regionális repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely mind a kereskedelmi, mind az általános légiközlekedési igényeket szolgálja ki. a régióban. A modern létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

  • Kifutópályák: A repülőtér két kifutópályával büszkélkedhet, mindkettő államilag felszerelt. – a legmodernebb rendszerek a biztonságos és hatékony fel- és leszállások biztosítására.
  • Terminálok: A Chippewa Valley regionális repülőtér tágas terminálépülettel rendelkezik, különféle kényelmi szolgáltatásokkal, beleértve a várótereket, étkezési lehetőségeket és üzleteket.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igényekhez egyaránt. A repülőtér akadálymentes parkolóhelyeket is kínál a fogyatékkal élők számára.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok az utazás során is kapcsolatban maradhatnak.

Szolgáltatások

  • Légitársasági szolgáltatások: A repülőteret a nagy légitársaságok jól kiszolgálják, kényelmes repülési lehetőségeket kínálva különféle belföldi és nemzetközi célpontokra.
  • Autókölcsönzés: Utasok könnyen bérelhetnek autót a terminál épületében található jó hírű autókölcsönzőktől, rugalmasságot és kényelmet biztosítva továbbutazásukhoz.
  • Szárazföldi közlekedés: A repülőtér különféle földi közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit, transzfert és telekocsit. szolgáltatásokat, amelyek egyszerű összeköttetést biztosítanak a környező területekkel.
  • Poggyászszolgáltatások: Az utasok számíthatnak a tapasztalt személyzet hatékony poggyászkezelésére, amely biztosítja poggyászaik biztonságos és időben történő kézbesítését.
  • Ügyfélszolgálat.: A repülőtér elkötelezett ügyfélszolgálati képviselőket biztosít, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
  • Biztonság: A Chippewa Valley regionális repülőtér prioritásként kezeli utasai biztonságát és biztonságát, fenntartva a jó légkört. képzett biztonsági csapat és szigorú biztonsági intézkedések végrehajtása.

A Chippewa Valley regionális repülőtér átfogó létesítményeket és szolgáltatásokat kínál a modern utazók igényeinek kielégítésére. Legyen szó a jól megtervezett terminálokról, a kényelmes parkolásról vagy a különféle közlekedési lehetőségekről, a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt nyújt. Az utasok kényelmére, biztonságára és a hatékony utazásra összpontosítva a Chippewa Valley regionális repülőtér továbbra is a régió légiközlekedési igényeinek létfontosságú csomópontjaként szolgál.


Chippewa Valley regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Chippewa Valley regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Chippewa Valley regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EAU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Chippewa Valley regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) McCarran International Airport (LAS) célállomásig ér el, körülbelül 3h 26m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Chippewa Valley regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Chippewa Valley regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Sun Country Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Eau Claire városából?

Általában a Chippewa Valley regionális repülőtér (EAU) a preferált választás a Eau Claire-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Eau Claire közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella