Chippewa megyei nemzetközi repülőtér (CIU) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MSP Bloomington

1 járat naponta

1ó 57m Ár megjelenítése
DTW Romulus

1 járat naponta

1ó 24m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Chippewa megyei nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Chippewa megyei nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CIU
Város Sault Ste Marie
Ország United-States (US)
Teljes cím Chippewa megyei nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 46.257754
Hosszúsági fok -84.474331
Weboldal Airciu.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Chippewa megyei nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Chippewa megyei nemzetközi repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a régióban, összekötve az utazókat különböző célpontokkal mind belföldön, mind nemzetközileg. A legmodernebb létesítményekkel és kivételes szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt kíván nyújtani minden utas számára.

Főbb szolgáltatások

 • Terminálépület: A modern és tágas terminálépület nagyszámú utas kényelmes elhelyezésére készült. Barátságos légkör bőséges ülőhelyekkel és természetes fénnyel.
 • Poggyászkezelés: A Chippewa megyei nemzetközi repülőtér a hatékony és biztonságos poggyászkezelést részesíti előnyben. A legmodernebb rendszerek biztosítják a poggyász gyors feldolgozását, minimalizálva a késések vagy a helytelen kezelés esélyét.
 • Biztonság: Az utasok biztonsága rendkívül fontos, és a repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart be. Fejlett technológia és magasan képzett személyzet biztosítja a biztonságos környezetet az egész repülőtéren.
 • Autóbérlési szolgáltatások: Azok az utazók, akik érkezéskor szállítást keresnek, a repülőtér megbízható autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Különféle autókölcsönző irodák találhatók kényelmesen a terminálépületben.
 • Étel és kiskereskedelem: A repülőtér számos étkezési lehetőséget és kiskereskedelmi üzletet kínál, amelyek sokféle választási lehetőséget kínálnak az utasok számára, hogy kielégítsék vágyaikat vagy találjanak. last minute utazási alapok.
 • Társalgóterületek: Kényelmes társalgórészek állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik a nyugodtabb és privát teret kedvelik, miközben járatukra várnak. Ezek a területek békés környezetet kínálnak a munkához vagy egyszerűen kikapcsolódáshoz.

Kivételes szolgáltatások

 • Utassegítés: A repülőtéri személyzet elkötelezett a kivételes ügyfelek kiszolgálásában. szolgáltatás. Rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy speciális igény esetén, így biztosítva a kellemes utazást az elejétől a végéig.
 • Repülési információk: A valós idejű repülési információs képernyők stratégiailag el vannak helyezve a terminál épületében, így az utasok könnyen értesülhet a járatok állapotáról és az esetleges változásokról.
 • Kiközelíthetőség: A Chippewa megyei nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. A létesítményeket és szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy a speciális igényekkel vagy fogyatékkal élő személyeket is el tudják fogadni.
 • Parkolás: Kényelmes parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a rövid és hosszú távú parkolási igények kielégítésére. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy járműveik biztonságban vannak az utazásuk teljes időtartama alatt.
 • Szállítási szolgáltatások: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál, beleértve a transzfereket, a taxikat és a személygépkocsi-szolgáltatásokat, azoknak az utasoknak, akiknek el kell érniük végső úti céljukat.

A Chippewa megyei nemzetközi repülőtér továbbra is fejleszti létesítményeit és szolgáltatásait, hogy megfeleljen a modern utazások egyre növekvő igényeinek. Akár indul, akár érkezik, vagy egyszerűen csak áthalad, ez a repülőtér arra törekszik, hogy az élmény zökkenőmentes és élvezetes legyen.


Chippewa megyei nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CIU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Chippewa megyei nemzetközi repülőtér és a Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Chippewa megyei nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Line

Melyik repülőteret kell használni, amikor Sault Ste Marie városából repülővel távozik?

Utazók, akik Sault Ste Marie-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Chippewa megyei nemzetközi repülőtér (CIU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Sault Ste Marie közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella