Megfizethető járatok innen: Chileka nemzetközi repülőtér (BLZ)

Utazz 5 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Chileka nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Chileka nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Chileka nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BLZ
Város Blantyre
Ország Malawi (MW)
Teljes cím Chileka nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -15.679203
Hosszúsági fok 34.967697
Megjelenítés a térképen Google maps

Chileka nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Chileka International Airport Malawi második legnagyobb nemzetközi repülőtere, Blantyre déli városában található. A régió jelentős közlekedési csomópontjaként szolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminál létesítmények

 • Ellenőrzés -In Pultok: A chilekai repülőtéren több check-in pult található, ahol az utasok a repülés előtt elvégezhetik a szükséges eljárásokat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol helyi termékeket, vámmentes árukat árulnak, ajándéktárgyak és egyebek.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos éttermet és kávézót találhatnak, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak a különböző ízlések szerint.
 • Társalgók: üzleti és első - az osztály utasai, valamint bizonyos hűségprogramok tagjai hozzáférést kaphatnak a kényelmes ülésekkel felszerelt exkluzív társalgókhoz, ingyenes frissítőkhöz és üzleti szolgáltatásokhoz.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész területén. terminál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik és autókölcsönzés: Az utasok taxit bérelhetnek vagy bérelhetnek autókat bérelhet a repülőtérről, hogy kényelmesen elérhesse úti célját.
 • Ingajárati szolgáltatások: Ingajáratok állnak rendelkezésre az utasok Blantyre és a környező területek egyes szállodái és szállodái között történő szállítására.
 • Tömegközlekedés: A helyi buszjárat a repülőtér közelében közlekedik, így megfizethetőbb közlekedési lehetőséget biztosít az utazóknak.

További szolgáltatások

 • Bankok és pénzváltó: banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket is. A repülőtéren pénzváltó és pénzváltó is rendelkezésre áll.
 • Orvosi és elsősegélynyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Chileka repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, amely alapvető egészségügyi szolgáltatásokat és elsősegélynyújtást kínál.
 • Elveszett és megtalált: Egy elveszett és megtalált iroda található a repülőtéren, hogy segítse az utasokat elveszett holmijaik visszaszerzésében.
 • Ügyeleti iroda: A repülőtéren van egy ügyelet, amely tájékoztatást és segítséget nyújt az utasoknak a járatokkal kapcsolatban, poggyász és egyéb, repülőtérrel kapcsolatos megkeresések.

A Chileka International Airport arra törekszik, hogy az utasok számára egy sor létesítményt és szolgáltatást biztosítson, kellemes utazási élményt biztosítva. Jól felszerelt termináljával, közlekedési lehetőségeivel és további kényelmi szolgáltatásaival a repülőtér átjáróként szolgál Blantyre városába és Malawi környező területeire.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Chileka nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BLZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Chileka nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Chileka nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Addis Ababa Bole International Airport (ADD) célállomásig ér el, körülbelül 4h 10m időtartam alatt a(z) Boeing 737MAX 8 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Chileka nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Chileka nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ethiopian Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Blantyre városából?

Általában a Chileka nemzetközi repülőtér (BLZ) a preferált választás a Blantyre-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Blantyre közvetlen közelében?

Blantyre környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella