Chetumal nemzetközi repülőtér (CTM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

2-Mar járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Chetumal nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Chetumal nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CTM
Város Chetumal
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Chetumal nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 18.506395
Hosszúsági fok -88.324296
Megjelenítés a térképen Google maps

Chetumal nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A mexikói Quintana Roo államban található Chetumal nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást biztosít a kényelmes tartózkodás érdekében. és kényelmes utazási élményt nyújt utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálépület? A repülőtér egyetlen terminálépülettel rendelkezik, amely belföldi és nemzetközi járatokat is fogad. A terminál tágas, és jelentős számú utas fogadására tervezték.
 • Check-in pultok? A Chetumal International Airport számos check-in pultot kínál a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezés megkönnyítése érdekében. Kérjük, hogy az utasok jóval korábban érkezzenek, hogy biztosítsák az időben történő bejelentkezést.
 • Poggyászkiadás? Érkezéskor az utasok a kijelölt poggyászkiadó területre indulhatnak, hogy átvegyék poggyászukat. A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a várakozási idő minimalizálása érdekében.
 • Éttermek és kávézók? A repülőtéren számos étkezési és italozási lehetőség található, köztük éttermek és kávézók, ahol az utasok ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.
 • Vámmentes üzletek? Azok az utazók, akik az utolsó pillanatban szeretnének vásárolni, felfedezhetik a repülőtér vámmentes üzleteit. Termékek széles skálája, köztük luxuscikkek, kozmetikumok és ajándéktárgyak állnak rendelkezésre.
 • Kiskereskedelmi üzletek? A vámmentes üzleteken kívül a repülőtéren számos kiskereskedelmi egység is található, ahol az utasok különféle cikkek, például ruházati cikkek, kiegészítők és helyi kézműves termékek széles választékát találhatják meg.
 • Autókölcsönző szolgáltatások? Azok számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a régiót, a repülőtér kényelmes autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Az utasok számos jó hírű autókölcsönző cég közül választhatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó? A Chetumal nemzetközi repülőtér kényelmes banki lehetőségeket kínál, beleértve az ATM-eket és a pénzváltó szolgáltatásokat, hogy segítse az utazókat pénzügyi tranzakcióik kezelésében.

Szolgáltatások

 • Információs pult? A repülőtéren van egy külön információs pult, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújtson, válaszoljon a kérdésekre, és releváns utazási információkat nyújtson.
 • Elveszett és megtalált? Elveszett tárgyak esetén az utasok felkereshetik a repülőtér elveszett-keresett osztályát. A személyzet segít megtalálni és visszaküldeni az elveszett holmikat jogos tulajdonosaiknak.
 • Orvosi szolgáltatások? A Chetumal Nemzetközi Repülőtér orvosi szolgáltatásokat nyújt a helyszínen, hogy kielégítse az utasok által igényelt vészhelyzeteket vagy orvosi segítséget.
 • Ingyenes Wi-Fi? A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.
 • Fogyatékkal élők számára fenntartott létesítmények? A repülőtér mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel van felszerelve. Kerekesszékkel megközelíthető, rámpákat és speciálisan kialakított mellékhelyiségeket tartalmaz.
 • Gyermek játszótér? A Chetumal Nemzetközi Repülőtéren játékokkal és játékokkal felszerelt játszótér található a gyermekek számára, kellemes élményt biztosítva a fiatalokkal utazó családoknak.
 • Parkolási lehetőség? A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is. Biztonságos és kényelmes parkolási lehetőséget biztosít az utasok járművei számára utazásuk során.
 • Szállítási szolgáltatások? Különféle közlekedési lehetőségek, köztük taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálon kívül, biztosítva a zökkenőmentes összeköttetést a közeli városokkal és szállodákkal.

A Chetumal nemzetközi repülőtér modern létesítményei és változatos szolgáltatásai javítják az általános utazást. élményt nyújt az utasoknak, tükrözve az ügyfelek elégedettsége és kényelme iránti elkötelezettséget.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CTM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Chetumal nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: VivaAerobus, Volaris, Aeromexic

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Chetumal városából?

Általában a Chetumal nemzetközi repülőtér (CTM) a preferált választás a Chetumal-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Chetumal közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella