Folyamatos járat innen: Cheng Xian repülőtér (LNL)

Fedezze fel 12 helyszínt 8 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Cheng Xian repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Cheng Xian repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cheng Xian repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LNL
Város Longan
Ország China (CN)
Teljes cím Cheng Xian repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Cheng Xian repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kína szívében megbúvó Cheng Xian repülőtér nemcsak kényelmes közlekedési csomópont, hanem egy sor csúcsminőségű létesítményt és szolgáltatást is kínál az utazási élmény fokozása érdekében. az utasok számára. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átutazásról, a Cheng Xian repülőtér biztosítja, hogy utazása kényelmes és stresszmentes legyen az elejétől a végéig.

Létesítmények

 • Modern terminálok: A Cheng Xian repülőtér a legmodernebb terminálokkal büszkélkedhet, amelyek fejlett létesítményekkel vannak felszerelve nagyszámú utas fogadására. A terminálokat úgy tervezték, hogy zökkenőmentes és hatékony utazási élményt nyújtsanak.
 • Társalgóterületek: Az utasok kényelmes társalgóban pihenhetnek, amely nyugodt légkört kínál távol a nyüzsgő tömegtől. Szánjon egy percet a lazításra, a munkába, vagy élvezze a különféle frissítőket.
 • Vásárlás és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utazók vámmentesen vásárolhatnak, divatos butikokat böngészhetnek., vagy vásároljon ajándéktárgyakat. Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a nemzetközi konyhától a helyi finomságokig.
 • Poggyászszolgáltatás: A Cheng Xian repülőtér megbízható poggyászszolgáltatást kínál az utasok holmijának biztonsága és kényelme érdekében. A poggyászkocsik, a védőcsomagolás és az elveszett és megtalált szolgáltatás segíti az utazókat poggyászigényeik megoldásában.
 • Wi-Fi kapcsolat: Maradjon kapcsolatban utazása során a minden terminálterületen elérhető megbízható Wi-Fi-lefedettséggel. Legyen szó e-mailekről, internetezésről vagy a közösségi médián való kapcsolattartásról, a Cheng Xian repülőtér folyamatosan kapcsolatban marad.
 • Gyermek játszótér: Ha kicsikkel utazik, a Cheng Xian repülőtér külön játszóterekkel rendelkezik a gyermekek számára. A játékokkal, játékokkal és tevékenységekkel felszerelt biztonságos és szórakoztató terek lefoglalják és boldogok lesznek a gyerekekkel.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi szolgáltatásokat és elsősegélynyújtó állomásokat biztosít bármilyen rendkívüli helyzetre. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy jólétük a legfontosabb, amikor a Cheng Xian repülőtéren utaznak.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Könnyen elérheti a pontos és felfelé irányuló információkat. - Naprakész repülési információk a repülőtér információs pultjain és a terminálokon elhelyezett elektronikus kijelzőtáblákon keresztül.
 • Közlekedés: A Cheng Xian repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál az utasok kényelmes eljuttatásához a kívánt úti célhoz. A taxik, az autókölcsönzők és a tömegközlekedési szolgáltatások könnyen elérhetők.
 • Pénznemváltás: Az utazók a repülőtér pénzváltó szolgáltatásait is igénybe vehetik, hogy helyi valutát szerezzenek, mielőtt nekivágnának a kalandoknak.
 • Mozgáskorlátozottak számára kialakított létesítmények: A Cheng Xian repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára akadálymentességet biztosítson. A repülőtér fogyatékkal élők számára biztosít létesítményeket, beleértve a rámpákat, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket, a fogyatékkal élő utazók elhelyezésére.
 • Turisztikai információk: A hozzáértő személyzet készséggel nyújt segítséget, és értékes információkat nyújt a helyi látnivalókról, szállodákról, szállítás és egyebek.
 • Üzleti szolgáltatások: Azok számára, akiknek útközben kell dolgozniuk, a Cheng Xian repülőtér tárgyalótermekkel, nyomtatási lehetőségekkel és internet-hozzáféréssel felszerelt üzleti központokat kínál, amelyek kielégítik az üzleti igényeket utazók.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Cheng Xian repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LNL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Cheng Xian repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cheng Xian repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ürümqi Diwopu International Airport (URC) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cheng Xian repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cheng Xian repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Hebei Airlines, Sichuan Airlines, Juneyao Airlines, Air Guilin, Urumqi Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Longan városából repülővel távozik?

Utazók, akik Longan-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cheng Xian repülőtér (LNL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Longan közvetlen közelében?

Longan környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella