Repülőjárat akciók innen: Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér (CLT)

Közvetlen járatok 175 célállomásra 12 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CLT
Város Charlotte
Ország United-States (US)
Teljes cím Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 35.214403
Hosszúsági fok -80.947315
Weboldal Charmeck.org
Megjelenítés a térképen Google maps
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér
Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér

Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér

Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb repülőtere, és a belföldi és nemzetközi járatok fő csomópontjaként szolgál. A legkorszerűbb létesítményekkel és kiemelkedő szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít utasok milliói számára évente.

Terminállétesítmények

A repülőtér fő terminálja, ismert Charlotte Douglas terminálként a szolgáltatások széles skáláját kínálja az utazók igényeinek kielégítésére:

 • Éttermek és kávézók: A repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, beleértve a gyorsétteremláncokat, kávézókat és teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermek, amelyek minden ízlésnek megfelelő konyhát kínálnak.
 • Vásárlás: Az utazók kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe a repülőtér számos üzletében, ahol az ajándéktárgyaktól és könyvektől kezdve a luxusmárkákig és vámáruig mindent megtalálnak. -ingyenes tárgyak.
 • társalgók: A nyugalomra és kényelemre vágyó utasok beléphetnek a repülőtér társalgóiba, ahol ingyenes Wi-Fi, frissítők és kényelmes ülőhelyek állnak rendelkezésre.
 • Vámmentes: nemzetközi. az utasok lehetőséget kapnak a vámmentes vásárlásra, lehetővé téve számukra, hogy kedvezményes áron vásároljanak árut.
 • ATM-ek és valutaváltó: A pénzügyi igények kielégítése érdekében a repülőtér ATM-eket és valutaváltási szolgáltatásokat nyújt a terminál egész területén.

Szállítási szolgáltatások

A Charlotte Douglas Nemzetközi Repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a reptérről való zökkenőmentes utazás megkönnyítésére:

 • Bérautó: Számos neves autókölcsönző cég működik a repülőtéren, így az utazók kényelmesen és rugalmasan fedezhetik fel a várost saját tempójukban.
 • Taxik és telekocsik: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat és a népszerű telekocsi-szolgáltatásokat. például az Uber és a Lyft, hogy elérjék a kívánt célt.
 • Ingajárati szolgáltatások: Közös transzferek állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik a közeli szállodákba vagy a város más meghatározott helyeire utaznak.
 • Tömegközlekedés: a repülőtér jól kapcsolódik a város tömegközlekedési rendszeréhez, így az utazók kihasználhatják a buszok és vonatok előnyeit, hogy elérjék végső úti céljukat.

További szolgáltatások

Amellett, hogy A terminállétesítmények és a szállítási szolgáltatások, a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér egy sor egyéb szolgáltatást kínál az utasok általános élményének javítása érdekében:

 • Információs pultok: Az utazók hasznos információs pultokat találhatnak a repülőtér egész területén, amelyek személyzete Barátságos szakemberek, akik készek segíteni bármilyen kérdésben vagy probléma esetén.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Töltés Állomások: Annak érdekében, hogy az utasok kényelmesen tölthessék elektronikus eszközeiket, a repülőtér különböző helyeken töltőállomásokat biztosít.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Elveszett és megtalált: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak felkutatni az elveszett tárgyakat a repülőtér területén.

A Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér elkötelezettsége a világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások nyújtása iránt. kedvelt választássá teszi a régión áthaladó utazók számára. Legyen szó étkezésről, vásárlásról vagy közlekedésről, ez a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt kínál az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CLT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér és a Fiumicino – Leonardo Da Vinci International Airport (FCO) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 9h 2m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 12 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Southwest Airlines, Spirit Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Charlotte városából?

Általában a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér (CLT) a preferált választás a Charlotte-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Charlotte közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Charlotte Douglas nemzetközi repülőtér (CLT)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella