Közvetlen járat innen: Charleville repülőtér (CTL)

Folyamatos járatok 3 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Charleville repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BNE Brisbane

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
RMA Roma

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
WTB Brisbane West Wellcamp
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Charleville repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Charleville repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CTL
Város Charleville
Ország Australia (AU)
Teljes cím Charleville repülőtér
Szélességi fok -26.414803
Hosszúsági fok 146.260601
Megjelenítés a térképen Google maps

A Charleville repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az írországi Cork megyében található Charleville repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely belföldi és nemzetközi utasokat egyaránt szolgál. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utasok számára. Tekintsünk meg néhányat az ezen a repülőtéren elérhető legfontosabb szolgáltatások közül:

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Charleville-i repülőtér dedikált check-in pultokat biztosít a különböző légitársaságok számára, megkönnyítve ezzel a gyors és hatékony bejelentkezési folyamat.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál annak biztosítására, hogy az utasok holmiját biztonságosan szállítsák a bejelentkezéstől a repülőgépig, és fordítva.
 • Társalgó: Az utasok a kényelmes társalgóban pihenhetnek, miközben repülőjáratukra várnak. A társalgó ülőhelyeket, töltési pontokat és ingyenes Wi-Fi-t kínál.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok utazáshoz szükséges felszereléseket, ajándéktárgyakat és még vámmentes termékeket is vásárolhatnak.
 • Kávézók és éttermek: Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, a repülőtéren számos kávézó és étterem található, amelyek számos lehetőséget kínálnak a különböző ízlések szerint.

Közlekedés és parkolás

 • Taxik és bérautók: Az utazók könnyen elérhetik a taxikat, vagy bérelhetnek autót a repülőtérről, hogy kényelmesen elérjék a kívánt úti célt.
 • Parkolás: A Charleville repülőtérről bőséges parkolóhelyek, beleértve a rövid és hosszú távú parkolóhelyeket is, így kényelmesek azok az utasok, akik a repülőtéren szeretnék hagyni járműveiket.

Speciális segítségnyújtás és szolgáltatások

 • Akadálymentesített: A repülőtér mozgáskorlátozott utasok fogadására alkalmas létesítményekkel rendelkezik. Kerekesszékes rámpák és akadálymentesített WC-k állnak rendelkezésre az egész terminálon.
 • Speciális segítségnyújtás: A speciális segítségre szoruló utasok, például az idős utazók vagy a fogyatékkal élők, előzetesen kérhetnek segítséget a repülőtéri személyzettől a gördülékeny és kényelmes utazás érdekében..
 • Családi szolgáltatások: A Charleville repülőtér pelenkázó- és családi szobákat kínál a kisgyermekekkel utazó utasok igényeinek kielégítésére.

Repülési szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a repülési információkhoz a terminálon elhelyezett képernyőkön keresztül. A lényeges részletek, például az indulási és érkezési idők, a kapuszámok és a késések azonnal frissülnek.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazás közben elvesznek tárgyakat, az utasok a repülőtér elveszett és megtalált osztályán jelentkezhetnek segítségért. holmijaik felkutatása és visszaszerzése.
 • Vámügy és bevándorlás: A repülőtér fel van szerelve a szükséges létesítményekkel, hogy megkönnyítse a nemzetközi utazók vámügyi és bevándorlási folyamatait.

A Charleville repülőtér elkötelezett amellett, hogy kiváló lehetőségeket és szolgáltatásokat nyújt utasainak, biztosítva a kellemes és problémamentes utazási élményt. Akár törzsutas, akár először látogat el, a repülőtér szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, így kényelmessé téve utazását.


Charleville repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Charleville repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CTL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Charleville repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Charleville repülőtér repülőtérről indul?

A Charleville repülőtér és a Brisbane Airport (BNE) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Charleville repülőtér repülőtérről?

A(z) Charleville repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Rex Regional Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Charleville városából?

Általában a Charleville repülőtér (CTL) a preferált választás a Charleville-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Charleville közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella