Megfizethető járatok innen: Charif Al ldrissi repülőtér (AHU)

Folyamatos járatok 4 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Charif Al ldrissi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CMN Casablanca
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
RTM Rotterdam
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 55m Ár megjelenítése
TNG Tanger
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
TTU Tétouan
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Charif Al ldrissi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Charif Al ldrissi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AHU
Város Al Hoceima
Ország Morocco (MA)
Teljes cím Charif Al ldrissi repülőtér
Szélességi fok 35.179557
Hosszúsági fok -3.839891
Weboldal Onda.ma
Megjelenítés a térképen Google maps

A Charif Al Idrissi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Charif Al Idrissi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely kiváló helyen található, és nagyszámú belföldi és nemzetközi utast szolgál ki. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt nyújt minden utazó számára.

Terminállétesítmények

A repülőtér terminálja úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az utazók igényeinek., amely számos szolgáltatást kínál, többek között:

 • Bejelentkezési pultok: Több check-in pult áll az utasok rendelkezésére, hogy kényelmesen lebonyolítsák bejelentkezési eljárásaikat.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: A terminálon üzletek, butikok és éttermek széles választékát kínálják az utazók számára.
 • Társalgók: Számos társalgó áll az utasok rendelkezésére, ahol kényelmes és csendes környezetben pihenhetnek vagy dolgozhatnak. környezet. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal várják a vendégeket, mint például az ingyenes frissítők, a Wi-Fi-hozzáférés és a töltőpontok.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy az utazók poggyászát gondosan kezeljék és azonnal kézbesítsék mindkét fél számára. induló és érkezési járatok.

Szállítási szolgáltatások

A repülőtér különböző szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy megkönnyítsék utazásukat:

 • Taxi szolgáltatások: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes közlekedési módot biztosítva az utasoknak a kívánt úti céljukhoz.
 • Autóbérlési szolgáltatások: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtér bérlőpultjaiból, így felfedezhetik a a környező területeken saját kényelmük szerint.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jól kapcsolódik a város tömegközlekedési hálózatához, a buszok és a vonatok megfizethető szállítási lehetőséget biztosítanak az utasok számára.

Speciális igényeket kielégítő létesítmények

A Charif Al Idrissi repülőtér kiemelten kezeli a speciális igényű utasok elérhetőségét és kényelmét. A következő létesítmények állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek igényeiknek:

 • Korlószékes segítség: A képzett személyzet készen áll a kerekesszékes segítségnyújtásra, így biztosítva, hogy a mozgáskorlátozott utasok könnyen navigálhassanak a repülőtéren.
 • Akadálymentesített létesítmények: A repülőtéren külön akadálymentesített mellékhelyiségek, liftek és rámpák találhatók, amelyek biztosítják a zökkenőmentes megközelíthetőséget az egész terminálon.
 • Speciális segítségnyújtási szolgáltatások: A speciális segítségre szoruló utasok előzetesen igényelhetik, így a repülőtér személyzete hogy személyre szabott támogatást és gondoskodást nyújtsunk.

Biztonsági és biztonsági intézkedések

A Charif Al Idrissi repülőtér elsőbbséget élvez minden utas biztonsága mellett, és szigorú intézkedéseket hajt végre, többek között:

 • Poggyász átvizsgálás: Minden feladott és kézipoggyászt alapos biztonsági átvizsgálásnak vetnek alá az összes utas és személyzet biztonsága érdekében.
 • Térfigyelő rendszerek: A repülőtéren fejlett CCTV rendszereket alkalmaznak a szoros ellenőrzés érdekében. minden területet felügyel, fokozva a biztonságot és biztonságos környezetet biztosítva.
 • Sürgősségi szolgáltatások: A repülőtéren képzett szakemberekből álló dedikált csapat áll rendelkezésre, akik készek reagálni bármilyen vészhelyzetre, biztosítva a repülőtéren tartózkodó valamennyi személy jólétét telephelyén.

A Charif Al Idrissi repülőtér világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, kellemes és hatékony utazási élményt garantálva. Az utasok elégedettsége és biztonsága iránti elkötelezettségével a repülőtér a legjobb választásnak bizonyul a belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Charif Al ldrissi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AHU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Charif Al ldrissi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Charif Al ldrissi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Rotterdam The Hague Airport (RTM) célállomásig ér el, körülbelül 3h 5m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Charif Al ldrissi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Charif Al ldrissi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Royal Air Maroc, Transavi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Al Hoceima városából?

Általában a Charif Al ldrissi repülőtér (AHU) a preferált választás a Al Hoceima-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Al Hoceima közvetlen közelében?

Al Hoceima környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella