Folyamatos járat innen: Cephalonia nemzetközi repülőtér (EFL)

Folyamatos járatok 30 úti célra 19 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ATH Athén

2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
LHR London
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

3ó 28m Ár megjelenítése
PVK Preveza
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 25m Ár megjelenítése
ZTH Zakynthos
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 25m Ár megjelenítése
AMS Haarlemmermeer
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 25m Ár megjelenítése
BGY Bergamo

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
BHX Birmingham
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 55m Ár megjelenítése
BRS Bristol

1 járat naponta

3ó 35m Ár megjelenítése
EDI Edinburgh
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 10m Ár megjelenítése
EMA Donington kastély
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Cephalonia nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cephalonia nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EFL
Város Kefallinia sziget
Ország Greece (GR)
Teljes cím Cephalonia nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 38.119503
Hosszúsági fok 20.504924
Weboldal Kefaloniaairport.info
Megjelenítés a térképen Google maps

Cephalonia nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Cephalonia nemzetközi repülőtér, más néven Kefalonia repülőtér, a görögországi Cephalonia szigetét kiszolgáló elsődleges repülőtér. Argostoli fővárosa mellett található, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrizze -Inpultok: A Cephalonia Nemzetközi Repülőtéren több check-in pult is található, ahol az utasok leadhatják poggyászukat és átvehetik a beszállókártyáikat.
 • Kiskereskedelem és vámmentes: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és vámmentesség található. ingyenes üzletek, amelyek az ajándéktárgyaktól a luxuscikkekig mindent kínálnak. Az utasok a vámmentes vásárlás lehetőségét is igénybe vehetik kozmetikumok, alkohol és dohányáruk vásárlására.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük kávézók és éttermek, ahol az utasok étkezzen vagy fogyasszon egy gyors harapnivalót a repülés előtt.
 • Társalgók: Azok számára, akik nyugodtabb és kényelmesebb élményre vágynak, a Cephalonia nemzetközi repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek kényelmes üléseket, frissítőket és ingyenes Wi-Fi-t kínálnak. Fi-hozzáférés.
 • Autókölcsönző szolgáltatások: Az utasok számos autókölcsönző céget találhatnak a repülőtér területén, így kényelmesen bérelhetnek járművet Cephalonia gyönyörű szigetének felfedezéséhez.
 • Elveszett vagy megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén az utasok segítségért fordulhatnak a repülőtér elveszett és megtalált részlegéhez.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A repülőtér pelenkázót és külön területeket biztosít a csecsemőkkel utazó szülők számára..

Utasszolgáltatások

 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a repülőtéren található ATM-ekhez és valutaváltó pultokhoz, hogy helyi valutát szerezzenek, vagy teljesítsék a szükséges pénzeszközöket tranzakciók.
 • Információs pultok: A Cephalonia International Airport információs pultokkal rendelkezik, amelyekben barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálati képviselők dolgoznak, akik segítséget tudnak nyújtani repülési információkkal, útvonaltervekkel és bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban.
 • Orvosi szolgáltatások.: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, ahol orvosi sürgősségi eseteket kezelnek, vagy szükség esetén alapvető orvosi segítséget nyújtanak.
 • Wi-Fi hozzáférés: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek. az internetet, miközben a járatukra várnak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér alkalmas arra, hogy segítséget nyújtson a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasoknak. Kerekes székek és támogató szolgáltatások kérésre állnak rendelkezésre.
 • Szállítás: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, buszokat és privát transzfereket, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat a szigeten.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Cephalonia International Airport arra törekszik, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson minden utasnak, aki áthalad az ajtón. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon vagy végződjön.


Cephalonia nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EFL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Cephalonia nemzetközi repülőtér és a Edinburgh Airport (EDI) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Cephalonia nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 19 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Sky Express, Olympic Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kefallinia sziget városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kefallinia sziget-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cephalonia nemzetközi repülőtér (EFL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Kefallinia sziget közvetlen közelében?

Kefallinia sziget környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella