Folyamatos járat innen: Central Illinois regionális repülőtér (BMI)

Folyamatos járatok 8 célállomásra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Central Illinois regionális repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Central Illinois regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Central Illinois regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BMI
Város Bloomington
Ország United-States (US)
Teljes cím Central Illinois regionális repülőtér
Szélességi fok 40.480956
Hosszúsági fok -88.912695
Weboldal Cira.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Central Illinois regionális repülőtér
Central Illinois regionális repülőtér
Central Illinois regionális repülőtér
Central Illinois regionális repülőtér
Central Illinois regionális repülőtér
Central Illinois regionális repülőtér

Central Illinois regionális repülőtér

A Central Illinois regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

  • Kifutópályák: Az Illinois állambeli Bloomingtonban található Central Illinois regionális repülőtér két kifutópályával büszkélkedhet. Az elsődleges kifutópálya 8102 láb hosszú, lehetővé téve különféle típusú repülőgépek kezelésére. A 6501 láb méretű másodlagos kifutópályát elsősorban általános repülésre használják.
  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete minden szükséges kényelmi szolgáltatást kínál az utazók számára. A tágas várakozóterekkel, kényelmes ülésekkel és ingyenes Wi-Fi-vel az utasok pihenhetnek vagy utolérhetik a munkát, miközben járatukra várnak.
  • Étkezés és kiskereskedelem: A Central Illinois Regional Airport éttermek és üzletek széles választékát kínálja. lehetőségek. Az utasok étkezhetnek a repülőtér éttermében, vagy harapnivalókat és italokat vásárolhatnak a terminálon kényelmesen elhelyezett különféle automatákból.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodás esetén egyaránt.. Az utasok az igényeiknek megfelelő óránkénti, napi vagy heti parkolási lehetőségek közül választhatnak.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok az utazók, akiknek érkezéskor szállításra van szükségük, igénybe vehetik a repülőtéren elérhető autókölcsönzési szolgáltatásokat. Számos jól ismert autókölcsönző cégnek van irodája kényelmesen a terminál épületében.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A Central Illinois Regional Airport arra törekszik, hogy az utasokat naprakész repülési információk. A járat állapotjelző táblái és a terminálon megjelenő közlemények tájékoztatják az utazókat az érkezésekről, indulásokról, késésekről és a kapuk változásairól.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér biztosítja az utasok poggyászának hatékony és biztonságos kezelését. A poggyászkocsik kényelmesen használhatók, az elveszett vagy sérült poggyászok esetén pedig külön poggyászszolgálati pult nyújt segítséget.
  • Biztonság: A Central Illinois Regional Airport kiemelten kezeli utasai biztonságát, és szigorú biztonsági intézkedéseket tart be. Képzett biztonsági személyzet figyeli a helyiségeket, és szigorú átvizsgálási eljárásokat biztosít az utasok biztonságának fokozása érdekében.
  • Szárazföldi szállítás: Különféle földi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre az utasok számára, hogy elérjék a kívánt célállomást. A taxik, a transzferek és a tömegközlekedési szolgáltatások kényelmesen megközelíthetők közvetlenül a terminál épülete előtt.
  • Akadálymentesség: A repülőtér létesítményeit úgy alakították ki, hogy a fogyatékkal élő utasokat is fogadják. Akadálymentes mellékhelyiségek, liftek, rámpák és kijelölt parkolóhelyek kényelmes és kényelmes élményt biztosítanak minden utazó számára.

Central Illinois regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Central Illinois regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Central Illinois regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BMI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Central Illinois regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Central Illinois regionális repülőtér és a Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 37m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Central Illinois regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Central Illinois regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Air, Frontier Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bloomington városából?

Általában a Central Illinois regionális repülőtér (BMI) a preferált választás a Bloomington-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Bloomington közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Central Illinois regionális repülőtér (BMI)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella