Folyamatos járat innen: Cedar City regionális repülőtér (CDC)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cedar City regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SLC Salt Lake City

1-Feb járat naponta

1ó 14m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cedar City regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cedar City regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CDC
Város Cedar City
Ország United-States (US)
Teljes cím Cedar City regionális repülőtér
Szélességi fok 37.700020
Hosszúsági fok -113.097594
Weboldal Cedarcity.org
Megjelenítés a térképen Google maps

Cedar City regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Utah állambeli Iron megyében található Cedar City regionális repülőtér egy kicsi, de hatékony repülőtér, amely a régiót szolgálja ki. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Cedar City Regional Airport modern és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges felszereléssel rendelkezik az utazók számára. A kényelmes ülőhelyektől a tiszta mellékhelyiségekig a terminál barátságos környezetet kíván biztosítani.
 • Poggyászkiadás: Az utasok érkezéskor könnyen megtalálhatják a poggyászkiadó területet. A repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszerekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a minimális várakozási időt és a poggyászok gyors átvételét.
 • Ingyenes Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál egész területén épület, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessék az internetet a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Étel és ital: Az utazók különféle étkezési lehetőségeket találhatnak a terminálon belül. A felkapott harapnivalóktól a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig a repülőtér különféle ízléseket és preferenciákat szolgál ki.
 • Kiskereskedelem és vámmentes: A Cedar City regionális repülőtér a következőket kínálja: kiskereskedelmi üzletek, ahol az utasok kényelmesen vásárolhatnak szuveníreket, ajándékokat, könyveket és egyéb utazási szükségleteket. Van egy vámmentes üzlet is a nemzetközi utazók számára, ahol adómentes termékeket vásárolhatnak.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik érkezéskor szállításra szorulnak, több autókölcsönző iroda működik a repülőtér területén, zökkenőmentes és problémamentes bérlési élményt biztosítva.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok valódi információkat érhetnek el - repülési idő információk a terminál épületében elhelyezett képernyőkön keresztül. Ezek a képernyők frissítik az érkezéseket, indulásokat, késéseket és a kapuinformációkat.
 • Akadálymentesítettség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára akadálymentesített létesítményeket biztosítson. Kerekesszékes rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre a csökkent mozgásképességű egyének elhelyezésére.
 • Elveszett és megtalált: Szerencsétlen dolog elvesztése vagy eltévedése esetén a repülőtéren az Elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat a tárgyak megtalálásában.
 • Parkolás: A Cedar City regionális repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. Az utasok az utazási időtartamuk és preferenciáik alapján választhatják ki a legmegfelelőbb parkolóhelyet.
 • Biztonság: A repülőtér betartja a szigorú biztonsági protokollokat, és magasan képzett személyzetet alkalmaz a biztonság és a jólét biztosítása érdekében. - minden utas léte. A biztonsági átvizsgálási eljárások hatékonyak, de alaposak.
 • Szállítási szolgáltatások: A repülőtérre és onnan történő szállítás megkönnyítése érdekében különféle taxi-, transzfer- és személygépkocsi-szolgáltatások állnak rendelkezésre. Ezek a szolgáltatások megbízható és kényelmes lehetőségeket kínálnak az utazók számára.

Összességében a Cedar City regionális repülőtér számos olyan létesítményt és szolgáltatást kínál, amely az utazási élményt fokozza. Legyen szó kényelmes felszereltségről vagy hatékony működésről, a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára pozitív és élvezetes utazást biztosítson.


Cedar City regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cedar City regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cedar City regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CDC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Cedar City regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Cedar City regionális repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cedar City regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cedar City regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Line

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cedar City városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cedar City-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cedar City regionális repülőtér (CDC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Cedar City közvetlen közelében?

Cedar City környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella