Cavern City légi terminál (CNM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cavern City légi terminál repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ABQ Albuquerque

1-2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
DFW Dallas és Fort Worth

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cavern City légi terminál kapcsán

Repülőtér neve Cavern City légi terminál
Repülőtér (IATA) kód CNM
Város Carlsbad
Ország United-States (US)
Teljes cím Cavern City légi terminál
Szélességi fok 32.337502
Hosszúsági fok -104.263336
Weboldal Cityofcarlsbadnm.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Cavern City Air Terminal létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Tágas terminálok: A Cavern City Air Terminal a legmodernebb terminálépületeket kínálja bőséges hellyel nagyszámú utas kényelmesen.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminál számos kiskereskedelmi egységet tartalmaz, ahol az utasok vásárolhatnak, és a termékek széles skáláját találhatják meg a luxuscikkektől az utazáshoz szükséges cikkekig.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos éttermet és kávézót élvezhetnek, ahol ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat szolgálnak fel, különféle ízléseknek és étkezési preferenciáknak megfelelően.
 • Üzleti társalgók: Csendes és professzionális utazást igénylő utazók számára A légi terminál exkluzív üzleti társalgókat kínál olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a WiFi, munkaállomások és tárgyalótermek.
 • Poggyászszolgáltatások: A terminál biztosítja a poggyász hatékony kezelését, kijelölt helyekkel a bejelentkezéshez, a poggyászfelvételhez, és biztonsági ellenőrzések.
 • Parkolási lehetőségek: A terminál parkolójában elegendő hely áll rendelkezésre a járművek számára, így az autóval érkező utasok kényelmesen megközelíthetők.
 • Kiközelítés: A Cavern City Air Terminal tervezése fogyatékkal élő utasok elhelyezésére, könnyű hozzáférést biztosítva a kényelmi szolgáltatásokhoz, a kijelölt parkolóhelyekhez és a kerekesszékes segítségnyújtáshoz.
 • ATM-ek és valutaváltó: A terminál egész területén több ATM és pénzváltó pult is elérhető, így az utazók könnyen hozzáférhetnek a pénzügyi szolgáltatások.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok az információs táblákon keresztül időben és pontos információkhoz férhetnek hozzá az érkezésekről, indulásokról és a repülési menetrendjükben bekövetkezett változásokról szétszórva a terminálon.
 • Poggyászsegítség: Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat poggyászigényeikben, beleértve a kezelést és a szállítást is, zökkenőmentes élményt biztosítva a bejelentkezéstől a poggyászfelvételig.
 • Közlekedés: A légi terminál többféle szállítási lehetőséget kínál, beleértve az autókölcsönzést, a taxit és a transzferszolgáltatást, így az utasok könnyen eljuthatnak végső úti céljukhoz.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén a A dedikált Lost and Found szolgáltatás segítségével az utasok hatékonyan visszaszerezhetik holmijukat.
 • Orvosi szolgáltatások: A Cavern City Air Terminal elsősegélynyújtás és orvosi segítségnyújtás révén biztosítja az utasok biztonságát és jólétét, képzett személyzettel szakemberek.
 • Gyermek- és családi létesítmények: A gyermekekkel utazó családok számára speciális területek és szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve a játszótereket, öltözőket és ápolószobákat.
 • Vezeték nélküli internet: ingyenes, magas sebességű WiFi az egész terminálon elérhető, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Ügyfélszolgálat: Barátságos és több nyelven beszélő ügyfélszolgálati képviselők állnak rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak, megválaszolják a kérdéseket és biztosítsák a pozitív fogadtatást. utazási élmény minden utas számára.

Cavern City légi terminál Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cavern City légi terminál repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cavern City légi terminál repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CNM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cavern City légi terminál repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) Pilatus PC-12 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cavern City légi terminál repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cavern City légi terminál repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Boutique Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Carlsbad városából repülővel távozik?

Utazók, akik Carlsbad-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cavern City légi terminál (CNM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Carlsbad közvetlen közelében?

Carlsbad környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella