Közvetlen járat innen: Cauayan repülőtér (CYZ)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cauayan repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MNL Manila metró

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cauayan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cauayan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CYZ
Város Cauayan város
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Cauayan repülőtér
Szélességi fok 16.927778
Hosszúsági fok 121.756943
Megjelenítés a térképen Google maps

Cauayan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fülöp-szigeteken, Isabela tartományban található Cauayan repülőtér a régiót kiszolgáló fontos közlekedési csomópont. Modern infrastruktúrájával és számos szolgáltatásával a Cauayan repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújt mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára.

Létesítmények

A Cauayan repülőtér számos kiváló felszereltséggel büszkélkedhet az utasok kényelmét és kényelmét szolgálja:

  • Terminálépület: A repülőtér terminálépülete tágas és jól karbantartott, kellemes környezetet biztosítva az utazóknak. A teljesen légkondicionált belső terekkel és kényelmes ülésekkel az utasok pihenhetnek a repülés előtt.
  • Poggyászkezelés: A Cauayan repülőtér hatékony és megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok holmijának biztonságos szállítása és azonnali kézbesítése érdekében. érkezéskor.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel és étkezési lehetőséggel rendelkezik, így az utasok vásárolhatnak és ízletes ételeket fogyaszthatnak, miközben járatukra várnak.
  • Parkolás.: Az autóval a repülőtérre utazó utasok számára a Cauayan Airport bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú használatra egyaránt. A parkoló jól karbantartott és biztonságos, nyugalmat kínál az utazóknak.
  • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre vészhelyzetek esetére. Képzett munkatársak jelen vannak, hogy szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a Cauayan repülőtér számos szolgáltatást is kínál a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében. és élvezetes utazási élmény:

  • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész repülési információkhoz a repülőtér digitális kijelzőin és közleményein keresztül, így tájékoztatva őket az esetleges változásokról vagy késésekről.
  • Közlekedés: A Cauayan repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék a kívánt úti célt érkezéskor.
  • Wi-Fi kapcsolat: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít. összeköttetés az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.
  • Poggyászkocsik: Csomagszállító kocsik állnak az utasok rendelkezésére, hogy segítsék a nehéz csomagok szállítását. Ez a szolgáltatás megkönnyíti az utazók számára, hogy könnyedén navigálhassanak a repülőtéren.
  • Fogyatékkal élők létesítményei: A Cauayan repülőtér fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel rendelkezik, beleértve a kerekesszékes rámpákat, akadálymentesített mellékhelyiségeket és kijelölt parkolóhelyeket.

Összességében a Cauayan Airport modern létesítmények és megbízható szolgáltatások nyújtásával igyekszik kielégíteni utasai igényeit. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér elkötelezettsége az utasok kényelme és kényelme iránt, kellemes utazást biztosít az elejétől a végéig.


Cauayan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cauayan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cauayan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CYZ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cauayan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Cauayan repülőtér repülőtérről?

A(z) Cauayan repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cebu Pacific Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cauayan város városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cauayan város-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cauayan repülőtér (CYZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Cauayan város közvetlen közelében?

Cauayan város környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella