Repülőjárat akciók innen: Catumbela repülőtér (CBT)

Folyamatos járatok 1 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Catumbela repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LAD Luanda

1-Apr járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Catumbela repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Catumbela repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CBT
Város Catumbela
Ország Angola (AO)
Teljes cím Catumbela repülőtér
Szélességi fok -12.480005
Hosszúsági fok 13.491915
Megjelenítés a térképen Google maps

Catumbela repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Catumbela repülőtér az angolai Benguelában található, és létfontosságú közlekedési csomópont, amely belföldi és nemzetközi járatokat szolgál ki. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Catumbela repülőtéren külön bejelentkezés biztosított. pultok, ahol az utasok elvégezhetik a szükséges eljárásokat a beszállás előtt.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet és étkezési lehetőség található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy megvásárolják az utolsó pillanatban szükséges termékeket, vagy étkezhessenek, miközben járatukra várnak..
 • Társalgók: Az első osztályú utasok vagy bizonyos tagsággal rendelkezők számára exkluzív társalgók állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes üléseket, ingyenes frissítőket és üzleti lehetőségeket kínálnak.
 • Poggyászszolgáltatás: A Catumbela repülőtér poggyászt biztosít. szolgáltatások, beleértve a kezelést és a raktározást is, hogy biztosítsák az utasok holmijának biztonságos szállítását.

Szállítás és parkolás

 • Taxis: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes szállítást kínálva Benguela különböző helyeire.
 • Autók bérlése: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtéren, amelyek lehetőséget biztosítanak az utazóknak az önvezetésre Benguelában tartózkodásuk alatt.
 • Parkolás: A repülőtéren rövid és hosszú távú tartózkodás esetén is van parkolási lehetőség, biztosítva, hogy az utasok járművei biztonságosan parkoljanak távollétük ideje alatt.

Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők létesítményei: A Catumbela repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek segítik a csökkent mozgásképességű utasokat, biztosítva számukra a könnyű utazást a terminál egész területén.
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén a repülőtér orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak a rászoruló utasoknak.
 • Gyermekgondozási létesítmények: A repülőtér tisztában van a csecsemőkkel és kisgyermekekkel utazó családok számára megfelelő létesítmények biztosításának fontosságával, beleértve a kijelölt játszótereket és a babaöltözőket.

Üzleti és konferenciatermek

 • Konferenciatermek: A repülőtér modern technológiával felszerelt konferenciatermeket kínál üzleti találkozók, prezentációk és egyéb szakmai rendezvények lebonyolításához.
 • Wi-Fi: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Üzleti társalgók: dedikált üzleti társalgók, amelyek munkaállomások és töltőpontok, csendes környezetet biztosítanak az üzleti utazók számára munkájuk végzéséhez.

Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a Catumbela Airport elkötelezett a kényelmes és problémamentes utazási élmény biztosítása mellett. az ajtókon áthaladó összes utas számára.


Catumbela repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Catumbela repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CBT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Catumbela repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Catumbela repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Catumbela repülőtér repülőtérről?

A(z) Catumbela repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a TAAG, TAM biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Catumbela városából repülővel távozik?

Utazók, akik Catumbela-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Catumbela repülőtér (CBT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Catumbela közvetlen közelében?

Catumbela környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella