Megfizethető járatok innen: Catarman nemzeti repülőtér (CRM)

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Catarman nemzeti repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MNL Manila metró

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Catarman nemzeti repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Catarman nemzeti repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CRM
Város katarman
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Catarman nemzeti repülőtér
Szélességi fok 12.505030
Hosszúsági fok 124.636588
Megjelenítés a térképen Google maps

A Catarman National Airport létesítményei és szolgáltatásai

A Catarman National Repülőtér, amely Catarmanban, Észak-Samarban, Fülöp-szigeteken található, egy kis regionális repülőtér, amely Észak-Samar tartományt és annak közeli területeit szolgálja ki. Kis mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok biztonságos és kényelmes utazási élményéhez.

Terminálépület

A Catarman National Airport terminálépülete tiszta és jól karbantartott. Kényelmes és hatékony teret biztosít az utasok számára, hogy bejelentkezzenek, átmenjenek a biztonsági szolgálaton és pihenjenek a repülés előtt. A terminálon külön bejelentkezési pultok, biztonsági átvizsgálási pontok és tágas, ülőhelyekkel ellátott váróterek találhatók. Bár a repülőtér kicsi, hatékonyan kezeli az utasok áramlását, és zökkenőmentes utazási élményt biztosít.

Poggyászkezelés

A Catarman National Airport külön poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik az utasok zökkenőmentes szállítása érdekében ' poggyász. Az utasok az utasfelvételi pultoknál adhatják le poggyászukat, ahol a repülőtéri személyzet segít a csomagok megfelelő címkézésében és kezelésében. A poggyászszolgáltatásokat hatékonyan kezelik, hogy minimálisra csökkentsék a szállítás során bekövetkező veszteség vagy sérülés kockázatát.

Kiskereskedelem és étkezési lehetőség

  • Kiskereskedések: A repülőtéren kisboltok találhatók, ahol az utasok megvásárolhatják az alapvető utazási cikkeket. cikkek, harapnivalók és italok.
  • Ételbódék: Vannak olyan standok, ahol különféle helyi és nemzetközi ételeket kínálnak, így biztosítva, hogy az utazók hozzáférjenek az ételekhez és a frissítőkhöz.

Szárazföldi közlekedés

A repülőtérre és onnan induló utasok számára különféle földi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Taxik: A terminál épületén kívül mérőórás taxik állnak rendelkezésre., amely kényelmes és problémamentes utat biztosít az úticél eléréséhez.
  • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működik a Catarman Nemzeti Repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazási igényeiknek megfelelő járművet béreljenek.

Repülési információk

A repülőtér valós idejű repülési információkat biztosít, hogy az utasok naprakészen tartsák járataikat. Az indulási és érkezési idők digitális képernyőkön jelennek meg a terminálon, így az utasok ennek megfelelően tervezhetik meg és módosíthatják menetrendjüket.

Kisegítő lehetőségek

A Catarman National Airport a fogyatékkal élő utasok fogadására szolgál. A terminálépület akadálymentesített mellékhelyiségekkel és rámpákkal rendelkezik a könnyű navigáció érdekében. A repülőtér személyzete készséggel áll rendelkezésére, hogy segítséget nyújtson a speciális igényű utasoknak.

Mérete ellenére a Catarman National Airport létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja a kellemes utazási élmény érdekében. A kényelmes és hatékony terminállétesítményektől a problémamentes földi szállítási lehetőségekig a repülőtér igyekszik megfelelni utasai igényeinek. Akár helyi lakos, akár Észak-Samar látogatója, a Catarman Nemzeti Repülőtér kényelmes átjárót biztosít a tartományhoz és a környező területekhez.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Catarman nemzeti repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Catarman nemzeti repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CRM azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Catarman nemzeti repülőtér repülőtérről indul?

A Catarman nemzeti repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Catarman nemzeti repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Catarman nemzeti repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Philippine Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor katarman városából repülővel távozik?

Utazók, akik katarman-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Catarman nemzeti repülőtér (CRM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a katarman közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella