Repülőjárat akciók innen: Cat Bi nemzetközi repülőtér (HPH)

Fedezze fel 10 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Cat Bi nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cat Bi nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HPH
Város Hai Phong
Ország Vietnam (VN)
Teljes cím Cat Bi nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 20.823018
Hosszúsági fok 106.727405
Megjelenítés a térképen Google maps

Cat Bi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

1. Bevezetés

A Cat Bi nemzetközi repülőtér Vietnam egyik legnagyobb repülőtere, Hai Phong városában található. Fontos átjáróként szolgál a belföldi és nemzetközi utazók számára, összekötve őket országszerte és azon túl is. A repülőtér modern létesítményekkel jól felszerelt, és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok kényelmes és hatékony utazási élményének biztosítása érdekében.

2. Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren számos check-in pult található a zökkenőmentes és problémamentes bejelentkezés megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászkezelés: Hatékony poggyászkezelés A kezelési szolgáltatások biztosítják a csomagok gyors visszavételét érkezéskor.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget fedezhetnek fel, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermeket és kávézókat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminál több kiskereskedelmi üzletnek ad otthont, ahol az utazók vámmentesen vásárolhatnak vagy ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
 • Társalgók: A belföldi és a nemzetközi utasok számára egyaránt rendelkezésre állnak társalgók, amelyek nyugodt és kényelmes környezetet biztosítanak a vendégek számára. relaxáció.

3. Közlekedési lehetőségek

 • Taxi: A taxik a repülőtéri terminálon kívül is elérhetők, kényelmes szállítási lehetőségeket kínálva az utasok számára.
 • Autókölcsönzés: Autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik szeretnének fedezze fel a várost a saját tempójukban.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város tömegközlekedési rendszerével, így könnyen elérhető a repülőtér vagy Hai Phong más részeire utazhat.

4. Speciális segítség

 • Fogyatékkal élők létesítményei: A Cat Bi nemzetközi repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik a mozgáskorlátozott utasok igényeit, biztosítva kényelmüket.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt holmik esetén egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni a tárgyakat.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére..
 • Gyermekgondozás: A kisgyermekekkel utazó családok számára a terminálon belül külön területek találhatók a gyermekfelügyelet és a pelenkázó számára.

5. Következtetés

Modern létesítményeivel és szolgáltatások széles skálájával a Cat Bi nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden utas számára. Legyen szó étkezésről, vásárlásról vagy speciális segítség igénybevételéről, a repülőtér célja, hogy megfeleljen az utazók sokféle szükségleteinek és preferenciáinak. A Cat Bi nemzetközi repülőtéren való utazás kellemes utazást biztosít az érkezés pillanatától az indulásig.


Cat Bi nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Cat Bi nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HPH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Cat Bi nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Cat Bi nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Cat Bi nemzetközi repülőtér és a Incheon International Airport (ICN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Cat Bi nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Cat Bi nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a VietJet Air, Vietnam Airlines, Bamboo Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hai Phong városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hai Phong-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Cat Bi nemzetközi repülőtér (HPH)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Hai Phong közvetlen közelében?

Hai Phong környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella