Megfizethető járatok innen: Castres-Mazamet repülőtér (DCM)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Castres-Mazamet repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ORY Párizs

3 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Castres-Mazamet repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Castres-Mazamet repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DCM
Város Castres
Ország France (FR)
Teljes cím Castres-Mazamet repülőtér
Szélességi fok 43.554960
Hosszúsági fok 2.290540
Weboldal Castres-mazamet.aeroport.fr
Megjelenítés a térképen Google maps

Castres-Mazamet repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálépület: A Castres-Mazamet repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és kényelmes szállást biztosít az utasoknak tapasztalat.
 • Check-in pultok: A repülőtér külön check-in pultokat kínál minden, a repülőtérről induló légitársaság számára, biztosítva az utasok zökkenőmentes és hatékony kezelését.
 • Poggyászkezelés: Az utasok részesülhetnek a hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokból, biztosítva poggyászaik biztonságos és időben történő kézbesítését.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész terminálépületben az utasok kényelméért.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étterem található, ahol az utasok vásárolhatnak, vagy étkezhetnek vagy harapnivalót fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönzők a terminál épületében található pultok, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy érkezéskor könnyen bérelhessenek járművet.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azon utasok számára, akik úgy döntenek, hogy autóval a repülőtérre szeretnének parkolni, és kényelmes lehetőséget kínálnak a parkolni vágyóknak. járműveket utazásuk során.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A Castres-Mazamet repülőtér a fogyatékkal élő utasok igényeit kielégítő létesítményekkel rendelkezik, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és parkolóhelyeket.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok naprakész repülési információkat találhatnak, beleértve az indulási és érkezési időt is, a terminál képernyőjén.
 • Elveszett és megtalált információk: A repülőtéren külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni és visszaszerezni az elveszett tárgyakat utazásuk során.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, így az utasok Maradjon kapcsolatban, és böngésszen az interneten, miközben a járatára vár.
 • Információs pult: Az információs pult barátságos és segítőkész repülőtéri személyzetéből áll, akik készen állnak az utasok segítségére bármilyen kérdésük vagy aggályuk esetén.
 • ATM és pénzváltó: A nagyobb kényelem érdekében a repülőtér ATM-szolgáltatásokat és pénzváltási lehetőségeket kínál.
 • Orvosi szolgáltatások: Az utasok a repülőtér elsősegélynyújtó szolgálatán keresztül érhetik el a szükséges orvosi segítséget, biztosítva ezzel jó közérzet az egész utazás során.
 • Gyermekjátszótér: A repülőtéren egy játszótér található, ahol a fiatal utazók tevékenységeket végezhetnek és játszhatnak, így szórakoztatják őket a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok kihasználhatják a Castres-Mazamet repülőtéren elérhető vámmentes vásárlást, amely adómentes termékek széles választékát kínálja.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Castres-Mazamet repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DCM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Castres-Mazamet repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Castres-Mazamet repülőtér repülőtérről indul?

A Castres-Mazamet repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Castres-Mazamet repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Castres-Mazamet repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Franc

Melyik repülőteret kell használni, amikor Castres városából repülővel távozik?

Utazók, akik Castres-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Castres-Mazamet repülőtér (DCM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Castres közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella