Repülőjárat akciók innen: Carauari repülőtér (CAF)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Carauari repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MAO Manaus
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
CIZ Coari
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Carauari repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Carauari repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CAF
Város Carauari
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Carauari repülőtér
Szélességi fok -4.881974
Hosszúsági fok -66.909098
Megjelenítés a térképen Google maps

Carauari repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A brazíliai Carauari városában található Carauari repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér különféle felszereltsége révén igyekszik megfelelni az utazók igényeinek.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Carauari repülőtér modern és jól felszerelt felszerelt terminálépület, kellemes környezetet biztosítva az utasoknak.
 • Várótér: A repülőtér tágas, kényelmes ülőhelyekkel rendelkező váróteret kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy repülésük előtt pihenjenek.
 • Kiskereskedelem, ill. Étkezés: Az utasok kiskereskedelmi üzleteket és éttermeket találhatnak a repülőtéren, ahol termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálják.
 • Wi-Fi: A Carauari repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre a terminál épületében az utasok kényelmét szolgálják.
 • Elveszett és megtalált: a Eltévedt holmik esetén az utasok felkereshetik a kijelölt elveszett és megtalált területet, hogy érdeklődjenek az elveszett tárgyakról, vagy jelentsék a talált tárgyakat.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: Carauari A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, hogy segítse az utasokat poggyászaik szállításában, biztosítva a zökkenőmentes és problémamentes utazást.
 • Információs pult: Az információs pult hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik segítséget tudnak nyújtani a járatok menetrendjével és a repülőtéri létesítményekkel kapcsolatban., és általános megkeresések.
 • Orvosi segítségnyújtás: Orvosi vészhelyzetek vagy elsősegélynyújtási igények esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és személyzet áll rendelkezésre, hogy a szükséges segítséget nyújtsa.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek, mint például a taxik és az autókölcsönző szolgáltatások, kényelmesen elérhetők a repülőtérről, így az utasok könnyebben elérhetik úti céljukat.
 • ATM és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások találhatók, így az utasok szükség esetén hozzáférhet a banki szolgáltatásokhoz és valutát válthat.
 • Gépkocsiparkoló: A Carauari repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget biztosít azoknak az utasoknak, akik útjuk során szeretnék elhagyni járművüket.

Összességében A Carauari Airport elkötelezett amellett, hogy pozitív utazási élményt nyújtson a modern létesítmények és szolgáltatások széles skálájával. Az utasok kényelmes és kényelmes utazásra számíthatnak, ha igénybe veszik a repülőtér szolgáltatásait.


Carauari repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Carauari repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Carauari repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CAF azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Carauari repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Eduardo Gomes International Airport (MAO) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Carauari repülőtér repülőtérről?

A(z) Carauari repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Passared biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Carauari városából repülővel távozik?

Utazók, akik Carauari-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Carauari repülőtér (CAF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Carauari közvetlen közelében?

Carauari környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella