Közvetlen járat innen: Carajás repülőtér (CKS)

Folyamatos járatok 1 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Carajás repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BEL Belém
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Carajás repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Carajás repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CKS
Város Carajás
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Carajás repülőtér
Szélességi fok -6.115940
Hosszúsági fok -50.000970
Megjelenítés a térképen Google maps

A Carajás repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A brazíliai Pará államban található Carajás repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára. Akár érkezik, akár indul, akár átutazik, a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni.

Létesítmények

  • Repülőtér társalgói: A Carajás repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol Az utasok pihenhetnek, harapnivalót fogyaszthatnak, vagy munkába állhatnak. Ezek a társalgók csendes és békés környezetet biztosítanak, távol a fő terminál nyüzsgésétől.
  • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel büszkélkedhet, beleértve a vámmentes üzleteket, divatbutikokat és szuvenírboltokat.. Az utazók az utolsó pillanatban vásárolhatnak a repülőútjuk előtt.
  • Éttermek és kávézók: A Carajás repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek minden ízlésnek megfelelő étkezési lehetőséget kínálnak. Akár egy gyors harapásra, akár egy teljes étkezésre van kedve, talál valamit, ami csillapítja az éhségét.
  • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy felzárkózhatnak a munkába.
  • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren, így az utasok könnyen hozzáférhetnek a készpénzhez vagy a helyi valutához.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A Carajás Repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál annak érdekében, hogy poggyászairól a bejelentkezéstől az átvételig gondoskodjanak. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban.
  • Orvosi segítségnyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér orvosi segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt. Képzett egészségügyi szakemberek készséggel állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén azonnali ellátást nyújtsanak.
  • Közlekedés: A repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál az utasok számára, beleértve az autókölcsönzési szolgáltatásokat és a taxiállomásokat. Előfoglalási szolgáltatások is elérhetők a nagyobb kényelem érdekében.
  • Különleges segítségnyújtás: A Carajás Repülőtér arra törekszik, hogy megfeleljen a speciális segítségre szoruló utasok igényeinek, például mozgáskorlátozottak vagy speciális egészségügyi állapotú személyek. Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy a szükséges támogatást nyújtsa az utazás során.

A Carajás repülőtér az utasok kényelmét és elégedettségét helyezi előtérbe azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál, amelyek kielégítik az igényeiket. Legyen szó pihentető társalgókról, különféle étkezési és vásárlási lehetőségekről vagy kényelmes közlekedési szolgáltatásokról, a repülőtér célja, hogy az utazási élményt a lehető legzökkenőmentesebbé tegye.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Carajás repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CKS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Carajás repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Carajás repülőtér repülőtérről indul?

A Carajás repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Carajás repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Carajás repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, Go

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Carajás városából?

Általában a Carajás repülőtér (CKS) a preferált választás a Carajás-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Carajás közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella