Folyamatos járat innen: Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér (IRJ)

Utazz 3 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AEP Fővárosi szövetségi

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
EZE Ezeiza
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
CTC Catamarca
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IRJ
Város La Rioja
Ország Argentina (AR)
Teljes cím Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér
Szélességi fok -29.381599
Hosszúsági fok -66.795799
Megjelenítés a térképen Google maps

A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér, más néven La Rioja repülőtér, egy fontos közlekedési csomópont Argentínában, La Rioja tartományban. Ez a repülőtér a régió kapujaként szolgál, mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér a kiváló létesítmények és szolgáltatások nyújtására összpontosítva kellemes és kényelmes élményt biztosít minden utas számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálja Az épület minden szükséges felszereléssel fel van szerelve az utasok kényelmes tartózkodásához. Bőséges ülőhelyekkel, mellékhelyiségekkel és létesítményekkel rendelkezik a fogyatékkal élők számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A terminálon számos üzlet, vámmentes üzlet és étterem található, amelyek különféle termékeket és ételeket kínálnak.
 • Autókölcsönzés: A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér kényelmes autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál, így az utazók felfedezhetik a gyönyörű régiót. La Rioja városának saját tempójában.
 • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így biztosítva az utasok járműveinek biztonságát.
 • Wi. -Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett holmija esetén egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre. rendelkezésre áll, hogy segítse az utasokat holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A repülőtér megérti az utazó családok igényeit, és babagondozási szobákat biztosít öltözővel és kényelmes ülőhelyekkel.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A dedikált kijelzők és hirdetőrendszerek folyamatosan tájékoztatják az utasokat az érkezési és indulási időpontokról, így biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Poggyászszolgáltatás: A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér hatékony poggyászszolgáltatásokat kínál, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászcsomagolást és a tárolási lehetőségeket.
 • Szállítás: Számos szállítási lehetőség áll rendelkezésre az utasok számára, hogy elérjék úti céljukat a repülőtérről. A taxik, a buszok és a személygépkocsi-szolgáltatások könnyen elérhetők a terminálon kívül.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér minden rászoruló utazó számára orvosi segítséget nyújt. Elsősegélynyújtó központ áll rendelkezésre a kisebb egészségügyi problémák kezelésére, és szükség esetén sürgősségi szolgálat is hívható.
 • Valutaváltás: Az utasok kényelmesen átválthatják pénzüket a repülőtéren, biztosítva, hogy rendelkezzenek a felfedezéshez szükséges pénzeszközökkel. La Rioja.
 • ATM-ek és banki szolgáltatások: A terminálon belül ATM-ek és banki szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak az utasoknak a pénzügyi szolgáltatásokhoz.
 • Turisztikai információk: Barátságos személyzet áll rendelkezésre. információs pultoknál, hogy segítséget, útmutatást és információkat kínálhassanak szállásról, turisztikai látványosságokról és helyi közlekedésről.

A Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér elkötelezett amellett, hogy kiváló utazási élményt biztosítson utasainak. Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a repülőtér célja, hogy minden utazás La Rioja-n keresztül emlékezetes legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IRJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Jorge Newbery Airfield (AEP) célállomásig ér el, körülbelül 1h 35m időtartam alatt a(z) Embraer 190 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aerolineas Argentina

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon La Rioja városából?

Általában a Capitán Vicente Almandos Almonacid repülőtér (IRJ) a preferált választás a La Rioja-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a La Rioja közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella