Cape Girardeau regionális repülőtér (CGI) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 1 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Cape Girardeau regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BNA Nashville

1-Feb járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Cape Girardeau regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cape Girardeau regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CGI
Város Cape Girardeau
Ország United-States (US)
Teljes cím Cape Girardeau regionális repülőtér
Szélességi fok 37.225438
Hosszúsági fok -89.565987
Weboldal Cityofcapegirardeau.org
Megjelenítés a térképen Google maps

A Cape Girardeau regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Cape Girardeau regionális repülőtere a Missouri állambeli Cape Girardeau-ban található, és létfontosságú közlekedési csomópont mind az üzleti, mind a szabadidős utazók számára. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes élményt kíván nyújtani minden utasának.

Létesítmények

 • Terminálépület: A modern terminálépület tágas terekkel rendelkezik. váróterek, kényelmes ülések és olyan szolgáltatások, mint a töltőállomások és az ingyenes Wi-Fi-hozzáférés.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál annak érdekében, hogy az utasok poggyászát gondosan kezeljék, és azonnal kézbesítsék. érkezés.
 • Étterem és kávézó: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtér éttermében és kávézójában, amelyek különböző ízléseket és étkezési igényeket szolgálnak ki.
 • Ajándékboltok: A repülőtéren számos ajándékboltok, ahol az utasok a repülés előtt ajándéktárgyakat, utazási kellékeket és egyéb tárgyakat találhatnak.
 • Autókölcsönzés: A nagyobb kényelem érdekében a különböző autókölcsönző cégek pultokkal rendelkeznek a terminálon, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet. érkezés.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A terminálon több digitális kijelzőtábla található, amelyek naprakész érkezési és indulási információkat biztosítanak.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, bőséges hellyel minden méretű jármű számára. Dedikált, akadálymentesített parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.
 • Közlekedés: Az autóbérlés mellett az utasok könnyedén megszervezhetik a földi szállítási szolgáltatásokat, például taxit vagy telekocsit, hogy elérjék a kívánt célt.
 • Helyszíni biztonság: A repülőtér gondoskodik látogatói biztonságáról, és képzett biztonsági személyzetet alkalmaz, akik folyamatosan jelen vannak a terminálon.
 • Kiközelíthetőség: A Cape Girardeau regionális repülőtér elkötelezett amellett, hogy elérhető szolgáltatásokat nyújtson fogyatékkal élő utasok. A terminálban kerekesszékes rámpák, liftek és akadálymentesített mellékhelyiségek találhatók.
 • Elveszett és megtalált: Azok az utasok, akik utazásuk során esetleg elvesztek vagy elvesztek tárgyakat, érdeklődhetnek az elveszett vagy talált holmikról a repülőtér erre a célra kialakított szervizénél.

Csúcsminőségű létesítményeivel és kényelmes szolgáltatásaival a Cape Girardeau regionális repülőtér arra törekszik, hogy pozitív és problémamentes élményt teremtsen minden utazója számára. Akár üzleti, akár szabadidős céllal repül, ennek a repülőtérnek az a célja, hogy utazását a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegye.


Cape Girardeau regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cape Girardeau regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cape Girardeau regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CGI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Cape Girardeau regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Cape Girardeau regionális repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cape Girardeau regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cape Girardeau regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Contour Aviatio

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cape Girardeau városából?

Általában a Cape Girardeau regionális repülőtér (CGI) a preferált választás a Cape Girardeau-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Cape Girardeau közvetlen közelében?

Cape Girardeau környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella