Megfizethető járatok innen: Cangyuan Washan repülőtér (CWJ)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Cangyuan Washan repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KMG Kunming

2-May járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Cangyuan Washan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cangyuan Washan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CWJ
Város Cangyuan Washan
Ország China (CN)
Teljes cím Cangyuan Washan repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Cangyuan Washan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kínai Yunnan tartományban található Cangyuan Washan repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely kényelmes utazási lehetőségeket kínál belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatásokat kínál az utazók kényelmének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

 • Check-In pultok: A repülőtér dedikált pultokat biztosít check-in pultok a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési folyamat megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászszolgáltatások: Az utasok igénybe vehetik a poggyászszolgáltatást, beleértve a poggyászfelvételt és -kezelést.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtéri terminálon, amelyek lehetőséget kínálnak az utasoknak ajándéktárgyak vásárlására vagy étkezésre a repülés előtt.
 • Társalgók: A Cangyuan Washan repülőtér kényelmes társalgókat kínál a belföldi és a belföldi vendégek számára egyaránt. nemzetközi utasok számára, békés környezetet biztosítva a pihenéshez vagy a munkához.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók ATM-eket és pénzváltókat találhatnak a repülőtéren, így kényelmesen hozzáférhetnek a helyi pénznemhez.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxi: A taxik a repülőtér terminálján kívül is könnyen elérhetők, így kényelmes közlekedési módot kínálnak a városközpontba és onnan vissza.
 • Ingabuszok: A shuttle buszok rendszeresen közlekednek, és költséghatékony közlekedési lehetőségeket kínálnak a közeli városokba utazók számára.
 • Autókölcsönzés: Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik a repülőtéren pulttal, amely lehetővé teszi az utasok számára járműbérlést. tartózkodásuk idejére.

Kiközelíthetőség

 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva ezzel a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Szülői és gyermeki szolgáltatások: A Cangyuan Washan repülőtér a kisgyermekekkel utazó szülők számára dedikált létesítményekkel van felszerelve, beleértve az ápolószobákat és a játszótereket.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált: A repülőtérnek van egy elveszett és megtalált létesítménye, amely segíti az utasokat az elveszett tárgyak felkutatásában.
 • Orvosi szolgáltatások: Az utasok szükség esetén orvosi segítséget vehetnek igénybe a repülőtér klinikáján.
 • Ingyenes Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéri terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a repülőtéren töltött idő alatt.

A Cangyuan Washan repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt utasai számára. A különféle létesítmények és szolgáltatások révén az utazók problémamentes utazásra számíthatnak, amikor áthaladnak ezen a regionális repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cangyuan Washan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cangyuan Washan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CWJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cangyuan Washan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cangyuan Washan repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cangyuan Washan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lucky Air, China Eastern Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cangyuan Washan városából?

Általában a Cangyuan Washan repülőtér (CWJ) a preferált választás a Cangyuan Washan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Cangyuan Washan közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella