Közvetlen járat innen: Canberra nemzetközi repülőtér (CBR)

Közvetlen járatok 13 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Canberra nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Canberra nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CBR
Város Canberra
Ország Australia (AU)
Teljes cím Canberra nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -35.307460
Hosszúsági fok 149.188845
Weboldal Canberraairport.com.au
Megjelenítés a térképen Google maps
Canberra nemzetközi repülőtér
Canberra nemzetközi repülőtér
Canberra nemzetközi repülőtér
Canberra nemzetközi repülőtér
Canberra nemzetközi repülőtér
Canberra nemzetközi repülőtér

Canberra nemzetközi repülőtér

Canberra nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Canberra nemzetközi repülőtér, amely Ausztrália fővárosának szívében található, számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Akár érkezik, akár indul, akár tranzitban van, a repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy utazása a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Terminálszolgáltatások

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér számos, modern technológiával felszerelt check-in pultot kínál a gyors és hatékony bejelentkezés megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok könnyedén leadhatják csomagjaikat a kijelölt pultoknál, és gondtalanul élvezhetik a poggyászukat. kezelési tapasztalat.
 • Biztonsági átvilágítás: A legkorszerűbb biztonsági intézkedések biztosítják az összes utazó biztonságát a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Vámmentes vásárlás: A terminálok adnak otthont számos vámmentes üzlet, ahol az utasok kozmetikumokat, elektronikai cikkeket, alkoholt és egyebeket vásárolhatnak adómentes áron.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől az étkeztetésig. lefelé éttermek, különféle ízlési preferenciák kiszolgálása.
 • Társalgók: A repülőtér prémium társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik repülésük előtt szeretnének pihenni vagy dolgozni.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelem érdekében ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálon belül.

Szállítási szolgáltatások

 • Autókölcsönzés: Azok az utasok, akik szeretnék felfedezni Canberrát és környékét, választhatnak számos jó hírű autókölcsönző cégtől, amelyek a repülőtéren találhatók.
 • Taxik: A terminálon kívül is könnyen elérhetők a mért taxik, így kényelmes és megbízható közlekedési módot biztosítanak.
 • Tömegközlekedés: Egy dedikált buszjárat köti össze a repülőteret a város különböző pontjaival, megfizethető utazási lehetőséget biztosítva.

Kiközelíthetőség

 • Fogyatékkal élők számára alkalmas létesítmények: A repülőtér a fogyatékkal élő utasok elhelyezésére szolgáló létesítmények, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és a speciális segítségnyújtást.
 • Szülői létesítmények: A kisgyermekekkel utazó szülők igénybe vehetik a külön szülői szobákat, amelyek olyan kényelmi szolgáltatásokkal vannak felszerelve, mint például pelenkázóasztal és ápolói lehetőség.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi-lefedettség áll rendelkezésre az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • Elveszett és megtalált: Egy külön elveszett és megtalált iroda segíti az utasokat az elveszett tárgyak visszaszerzésében a repülőtér területén.
 • Információs pultok: A barátságos személyzet információs pultok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben..

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Canberra nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Canberra nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CBR azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Canberra nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Canberra nemzetközi repülőtér és a Darwin International Airport (DRW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Canberra nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Canberra nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Qantas, Virgin Australia, VivaColombia, FlyPelican, Jetsta

Melyik repülőteret kell használni, amikor Canberra városából repülővel távozik?

Utazók, akik Canberra-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Canberra nemzetközi repülőtér (CBR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Canberra közvetlen közelében?

Canberra környékén 1 repülőtér található: Canberra nemzetközi repülőtér (CBR)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella