Folyamatos járat innen: Camilo Daza nemzetközi repülőtér (CUC)

Folyamatos járatok 8 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Camilo Daza nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Camilo Daza nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CUC
Város Cúcuta
Ország Colombia (CO)
Teljes cím Camilo Daza nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 7.931832
Hosszúsági fok -72.512577
Megjelenítés a térképen Google maps

Camilo Daza nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Camilo Daza nemzetközi repülőtér Kolumbia északkeleti régióját kiszolgáló fő repülőtér. Cúcuta városában található, létfontosságú közlekedési csomópontot biztosít, amely összeköti a régiót belföldi és nemzetközi célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtér egy fő terminálépületből áll, ahol mindketten belföldi és nemzetközi járatokat bonyolítanak le. A terminál modern és jól karbantartott, kényelmes környezetet biztosítva az utazóknak.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget élvezhetnek a terminálon belül. A vámmentes üzletektől a helyi és nemzetközi ételekig mindenki megtalálja az igényeit és ízlését.
  • Társalgók: A Camilo Daza nemzetközi repülőtér exkluzív társalgókat kínál a prémium utazók számára. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, Wi-Fi-hozzáférést, ingyenes frissítőket és üzleti létesítményeket biztosítanak.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és online ügyeljenek. a repülőtéren töltött idő alatt.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is. A parkoló jól szervezett és biztonságos, nyugalmat biztosít a járművüket hátrahagyó utazók számára.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok megtalálják a járatot a terminálon megjelenő képernyőkön. Az indulási és érkezési időktől a kapuszámokig az utazók könnyen értesülhetnek járataikról.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál elveszett vagy sérült poggyász esetén. Az utasok minden problémát a poggyászszolgálat pultjánál jelenthetnek be, ahol a személyzet segít az ügy megoldásában.
  • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző cégeknek van pultja a repülőtéren, így az utazók kényelmesen megszervezhetik a szállítást érkezéskor.. Ez a szolgáltatás különösen hasznos azok számára, akik felfedezik a környező régiót.
  • Taxik és közlekedés: Az utasok taxiállomáshoz és egyéb közlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá közvetlenül a terminálon kívül. Ez biztosítja a könnyű és gyors szállítást a kívánt célállomásra.
  • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzetek vagy orvosi segítség esetén a Camilo Daza nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel és készenlétben képzett személyzettel azonnali segítséget nyújt a rászoruló utasoknak.

A Camilo Daza nemzetközi repülőtér elkötelezett az utasok kényelmének, kényelmének és biztonságának biztosítása mellett. Jól karbantartott létesítményei és megbízható szolgáltatásai révén továbbra is kedvelt választás a Kolumbia északkeleti régiójában utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CUC azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Tocumen International Airport (PTY) célállomásig ér el, körülbelül 1h 38m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Camilo Daza nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a AVIANCA, Viva Air Colombia, LATAM Airlines, EasyFl biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cúcuta városából?

Általában a Camilo Daza nemzetközi repülőtér (CUC) a preferált választás a Cúcuta-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Cúcuta közvetlen közelében?

Cúcuta környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella