Közvetlen járat innen: Cam Ranh nemzetközi repülőtér (CXR)

Utazz 12 helyszínre a 12 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Cam Ranh nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Cam Ranh nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CXR
Város Cam Ranh
Ország Vietnam (VN)
Teljes cím Cam Ranh nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 12.007259
Hosszúsági fok 109.215855
Weboldal Camranhairport.vn
Megjelenítés a térképen Google maps

Cam Ranh nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Cam Ranh nemzetközi repülőtérről

A Cam Ranh nemzetközi repülőtér Vietnam egyik legnagyobb repülőtere, amely belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. A Cam Ranh városában, Khanh Hoa tartományban található repülőtér mindössze 40 kilométerre található Nha Trang népszerű tengerparti városától. Modern infrastruktúrájával, valamint a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Cam Ranh nemzetközi repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít az utazók számára.

Terminállétesítmények

A repülőtéri terminál különféle az utasok kényelmét fokozó szolgáltatások.

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren számos check-in pult található a zökkenőmentes bejelentkezés megkönnyítése érdekében.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos üzletet, butikokat és vámmentes üzleteket fedezhetnek fel, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a helyi ajándéktárgyakat, divatot, elektronikai cikkeket és egyebeket. Számos étkezési lehetőség is rendelkezésre áll, a gyorséttermektől a kávézókig és bárokig.
 • ATM-ek és pénzváltó: a Cam Ranh nemzetközi repülőtéren több ATM és valutaváltó is található, amelyek kényelmes banki szolgáltatásokat nyújtanak.
 • Társalgók: A kényelemre és kikapcsolódásra vágyók számára kényelmes ülésekkel, Wi-Fi hozzáféréssel és ingyenes frissítőkkel felszerelt VIP-társalgók várják.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál. -Fi kapcsolat az egész terminálon, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak. Ezenkívül töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök áram alatt tartásához.
 • Elveszett és megtalált esetek: A repülőtéren külön Lost and Found osztály található, amely segíti az utazókat az elveszett holmik megtalálásában.

Szolgáltatások

A Cam Ranh nemzetközi repülőtér büszke arra, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújt az utasoknak.

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat kínál a kényelmes poggyászszállításhoz. Ezen kívül poggyászcsomagolási szolgáltatás is gondoskodik a feladott poggyász biztonságáról.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzetek esetén egy képzett személyzettel felszerelt egészségügyi központ áll rendelkezésre a sürgősségi orvosi ellátás biztosítására.
 • Információs pultok: Az utasok a terminálon elhelyezett információs pultokat találhatnak, hogy segítsenek kérdésekben, és releváns repülőtéri információkat nyújtsanak.
 • Szállítási lehetőségek: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtéren, beleértve a taxit és az autókölcsönzést., valamint transzferszolgáltatások, amelyek megkönnyítik az utazók úti céljának elérését.
 • Gépkocsiparkolás: A Cam Ranh nemzetközi repülőtér parkolási lehetőséget kínál mind rövid, mind hosszú távú parkolási igényekhez.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasoknak, kényelmes és mindenki számára elérhető élményt biztosítva.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a Cam Ranh nemzetközi repülőtér célja, hogy kellemes és stresszmentes utazás minden utazó számára, aki áthalad a kapuján. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér kényelmét és szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Cam Ranh nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Cam Ranh nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CXR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Cam Ranh nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Incheon International Airport (ICN) célállomásig ér el, körülbelül 5h 10m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Cam Ranh nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 12 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Cam Ranh nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Vietnam Airlines, VietJet Air, Bamboo Airways, Air Busan, Jeju Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Cam Ranh városából?

Általában a Cam Ranh nemzetközi repülőtér (CXR) a preferált választás a Cam Ranh-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Cam Ranh közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella