Caldas Novas repülőtér (CLV) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Caldas Novas repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CGH Sao Paulo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
VCP Campinas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Caldas Novas repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Caldas Novas repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CLV
Város Caldas Novas
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Caldas Novas repülőtér
Szélességi fok -17.725320
Hosszúsági fok -48.614812
Megjelenítés a térképen Google maps

A Caldas Novas repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Caldas Novas repülőtér egy modern és jól felszerelt létesítmény, amely fő átjáróként szolgál a brazíliai Caldas Novas gyönyörű városába látogató utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér többszöri ellenőrzést biztosít a pultokban az utasok beáramlásának fogadására, biztosítva a zökkenőmentes bejelentkezési folyamatot.
 • Biztonság: A Caldas Novas repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket vezetett be az utasok biztonságának előtérbe helyezésére és a légi közlekedési előírások betartására.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, amelyek termékek széles skáláját kínálják, beleértve az ajándéktárgyakat, ruházatot és helyi kézműves termékeket. Ezen kívül van egy vámmentes üzlet, ahol az utazók adómentes árukat vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, köztük éttermeket és kávézókat, ahol az utasok helyi és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak. konyha.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót a repülőtérre érkezéskor, így a számukra legkényelmesebb módon fedezhetik fel a várost és környékét.
 • ATM-ek és pénzváltó: Caldas A Novas repülőtér ATM-eket és valutaváltási szolgáltatásokat kínál, így biztosítva, hogy az utasok kényelmük érdekében hozzáférhessenek a helyi valutához.
 • Társalgók: A repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek vagy utolérhetik a munkát, miközben járatukra várnak.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmik esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat a tárgyak visszaszerzésében.

További szolgáltatások

 • Különleges segítségnyújtás: A Caldas Novas Airport elkötelezett amellett, hogy problémamentes élményt biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok számára. Kerekesszékes segítség és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre.
 • Parkolás: A repülőtér tágas parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is, így az utazók kényelmesen leparkolhatják járműveiket.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé téve számukra, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Információs pultok: Információs pultok találhatók az egész repülőtéren, és segítséget nyújtanak az utasoknak. valamint útmutatást a járatokkal, szolgáltatásokkal és helyi szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A helyszíni egészségügyi központ minden vészhelyzet esetén rendelkezésre áll, vagy szükség szerint alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nyújt.
 • Közlekedés: A terminálon kívül különféle közlekedési lehetőségek, például taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes továbbutazást biztosítanak az utasok számára.

Összességében a Caldas Novas repülőtér az ügyfelek elégedettségét helyezi előtérbe azáltal, hogy egy tömböt kínál. modern létesítmények és szolgáltatások az utazási élmény fokozása érdekében. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok kényelmes és zökkenőmentes utazásra számíthatnak ezen a jól felszerelt repülőtéren.


Caldas Novas repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Caldas Novas repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Caldas Novas repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CLV azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Caldas Novas repülőtér repülőtérről indul?

A Caldas Novas repülőtér és a São Paulo–Congonhas Airport (CGH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Caldas Novas repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Caldas Novas repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Gol, Azu

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Caldas Novas városából?

Általában a Caldas Novas repülőtér (CLV) a preferált választás a Caldas Novas-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Caldas Novas közvetlen közelében?

Caldas Novas környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella