Folyamatos járat innen: Calbayog repülőtér (CYP)

Folyamatos járatok 2 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Calbayog repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CEB Lapu-Lapu város

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
MNL Manila metró
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Calbayog repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Calbayog repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CYP
Város Calbayog városa
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Calbayog repülőtér
Szélességi fok 12.072077
Hosszúsági fok 124.545567
Megjelenítés a térképen Google maps

A Calbayog repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A calbayogi repülőtér a Samar állambeli Calbayog városában található, a régiót kiszolgáló elsődleges repülőtér. Kapuként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára, akik Samarba és a környező területekre látogatnak. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól felszerelt karbantartott terminálépület alapvető felszereltséggel.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat a kijelölt pultoknál.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelést biztosít szolgáltatások az utasok zökkenőmentes áthaladásának biztosítására.
 • Kiskereskedelmi egységek: Különféle kiskereskedelmi egységek, köztük üzletek és vámmentes üzletek állnak az utasok rendelkezésére, hogy ajándéktárgyakat, harapnivalókat és utazáshoz szükséges dolgokat vásároljanak.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok az utasok, akik önállóan szeretnék felfedezni Samar városát, igénybe vehetik a kényelmes helyen található autókölcsönzési szolgáltatásokat. a repülőtér területén belül.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál magánjárművek számára, így az utazók és jóakaróik számára egyaránt kényelmes.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: Az utasok naprakész repülési információkat találhatnak a repülőtér kijelzőtábláin és az erre szolgáló információs pultokon.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára hogy elérjék a kívánt célállomást, beleértve a taxikat, a transzferszolgáltatásokat és a tömegközlekedést.
 • Orvosi segítség: Vészhelyzet esetén orvosi segítség áll rendelkezésre a repülőtéren az utasok szükségleteinek kielégítésére.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja, hogy minden utas, beleértve a fogyatékkal élőket vagy speciális igényűeket is, megkapja a szükséges segítséget a zökkenőmentes utazási élmény érdekében.
 • Elveszett és megtalált személy: egy külön Lost and Found pult áll rendelkezésre. rendelkezésre áll, hogy segítse az utasokat az utazás során eltévedt tárgyak visszaszerzésében.
 • Vámügy és bevándorlás: A repülőtér vám- és bevándorlási ellenőrző pontokat üzemeltet az érkező és távozó utasok gyors és hatékony feldolgozására.
 • Pénznem Pénzváltó és banki szolgáltatások: Az utasok kényelmesen válthatnak valutát, vagy hozzáférhetnek a banki szolgáltatásokhoz a repülőtéren.
 • Ingyenes Wi-Fi: A kapcsolattartás érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatásokat kínál a terminál épületében.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Calbayog repülőtér létesítményeivel és szolgáltatásaival kellemes élményben részesíti az utazókat. A kényelmes társalgóktól a kényelmes közlekedési lehetőségekig a repülőtér kielégíti az utasok igényeit. A Samarba látogatók zökkenőmentes és problémamentes élményre számíthatnak, miközben áthaladnak a Calbayog repülőtéren.


Calbayog repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Calbayog repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Calbayog repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CYP azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Calbayog repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ninoy Aquino International Airport (MNL) célállomásig ér el, körülbelül 1h 35m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Calbayog repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Calbayog repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Cebgo, Philippine Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Calbayog városa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Calbayog városa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Calbayog repülőtér (CYP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Calbayog városa közvetlen közelében?

Calbayog városa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella