Caen - Carpiquet repülőtér (CFR) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 8 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Caen - Carpiquet repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LYS Lyon

3 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
NCE szép

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
MRS Marseille

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
AJA Ajaccio

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
BIA Bastia
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
FSC Figari
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése
MPL Montpellier
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
TLS Toulouse
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Caen - Carpiquet repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Caen - Carpiquet repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CFR
Város Caen
Ország France (FR)
Teljes cím Caen - Carpiquet repülőtér
Szélességi fok 49.182507
Hosszúsági fok -0.459057
Weboldal Caen.aeroport.fr
Megjelenítés a térképen Google maps

Caen - Carpiquet repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Caen - Carpiquet repülőtér (IATA: CFR), amely Carpiquetben található, nélkülözhetetlen átjárót biztosít a franciaországi normandiai régióhoz mind az üzleti, mind a szabadidős céllal. utazók. A repülőtér modern létesítményeivel és sokféle szolgáltatásával kényelmes utazási élményt biztosít. Az alábbiakban átfogó áttekintést talál a repülőtér kínálatáról.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtér egy karcsú, egy terminálépülettel büszkélkedhet, amelyet a könnyű navigáció és a zavartalan utasforgalom érdekében terveztek, és mind belföldi, mind nemzetközi járatok.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkoló áll rendelkezésre, beleértve a rövid távú, hosszú távú és expressz parkolási lehetőségeket, hogy megfeleljenek a különböző utazók igényeinek.
 • Autókölcsönzés: Különféle jó hírű autókölcsönző iroda működik a repülőtérről, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak a járművekhez azok számára, akik tovább szeretnék felfedezni a régiót.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy online kapcsolatban maradjanak a munkahelyi vagy szabadidős tevékenységekkel.
 • Társalgók: A repülőtéren kényelmes társalgó, ahol az utasok pihenhetnek repülésük előtt. Bár nem terjedelmes, alapvető kényelmi szolgáltatást nyújt a várakozó utazók számára.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségek közül választhatnak, a gyors harapnivalóktól a tartalmasabb ételekig, a vendéglátástól a vendéglátásig. ízlések és preferenciák széles választéka.
 • Vásárlás: Egy maroknyi üzlet áll rendelkezésre, ahol az utazáshoz szükséges eszközöktől az ajándéktárgyakig, könyvekig és vámmentes árukig mindent megtalálnak a nemzetközi utasok számára.
 • Akadálymentesített létesítmények: A Caen - Carpiquet repülőtér mozgáskorlátozott utasok számára felszerelt létesítményekkel rendelkezik, amelyek akadálymentes utazási élményt biztosítanak.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Barátságos információs pult áll az utazók rendelkezésére a járatok menetrendjével, a repülőtéri szolgáltatásokkal és a helyi információkkal kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha az utasok elveszítenek tárgyakat, külön szolgáltatás áll rendelkezésre az elveszett tárgyak nyomon követésében és visszaszerzésében.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az útközbeni pénzügyi szolgáltatásokhoz ATM-ek és valutaváltó fülkék kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren poggyászkocsik, valamint csomagoló- és csomagoló szolgáltatások a holmi biztonsága érdekében a repülés előtt.
 • Biztonsági szolgáltatások: A repülőtér büszke arra, hogy magas szintű biztonsági előírásokat tart fenn, alapos ellenőrzésekkel és járőrözéssel az utasok biztonsága érdekében.
 • Speciális segítségnyújtás: A további segítségre szoruló utasok, például fogyatékkal élők vagy kisgyermekes családok számára speciális segítségnyújtási szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Üzleti szolgáltatások: A vállalati utazók számára a repülőtér tárgyalótermeket és üzleti létesítményeket biztosít, beleértve a nyomtatási és faxszolgáltatásokat.

A Caen - Carpiquet repülőtér folyamatosan fejlődik, beépítve a visszajelzéseket és a technológiai fejlesztéseket, hogy javítsa a utas élmény. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, ez a repülőtér a festői Normandia régió kényelmét és hatékonyságát bizonyítja.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Caen - Carpiquet repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Caen - Carpiquet repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CFR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Caen - Carpiquet repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Figari–Sud Corse Airport (FSC) célállomásig ér el, körülbelül 2h 5m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Caen - Carpiquet repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Caen - Carpiquet repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air France, Volote

Melyik repülőteret kell használni, amikor Caen városából repülővel távozik?

Utazók, akik Caen-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Caen - Carpiquet repülőtér (CFR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Caen közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella