Burlington nemzetközi repülőtér (BTV) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 14 helyszínt 6 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Burlington nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Burlington nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BTV
Város Burlington
Ország United-States (US)
Teljes cím Burlington nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 44.470694
Hosszúsági fok -73.151604
Megjelenítés a térképen Google maps

Burlington nemzetközi repülőtér

Burlington nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálok: A Burlington nemzetközi repülőtér egyetlen fő terminálépületből áll.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak repülésük előtt. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint az ingyenes Wi-Fi, töltőállomások és frissítők.
 • Éttermek és kávézók: A Burlington nemzetközi repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a gyorséttermi láncoktól a speciális éttermekig és a vendéglátásig. különböző ízléseknek és preferenciáknak.
 • Üzletek: Az utazók sokféle üzletet és butikt találhatnak, amelyek ruhákat, kiegészítőket, ajándéktárgyakat és vámmentes termékeket kínálnak.
 • Autókölcsönzés: Több autó kölcsönző cégek működnek a repülőtéren, kényelmet biztosítva azok számára, akik szívesebben szeretnék felfedezni a régiót közúton.
 • Parkolás: A Burlington nemzetközi repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, biztosítva a problémamentes élményt utazóknak.
 • ATM-ek és valutaváltó: ATM-ek a terminál egész területén elérhetők, így könnyű hozzáférést biztosítanak a készpénzhez. A repülőtér valutaváltási szolgáltatásokat is kínál a nemzetközi utasok számára.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok segítségért fordulhatnak a repülőtér elveszett és talált osztályához.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: Burlington International A repülőtér olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a poggyászkocsik, a poggyászcsomagolás és a poggyászmegőrzés az utazók kényelmét szolgálja.
 • Információs pultok: A terminál egész területén információs pultok találhatók, ahol a barátságos személyzet segítséget nyújt, és válaszol az utasok kérdéseire. van.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára kínál szolgáltatásokat, beleértve az akadálymentesített létesítményeket, a kerekesszékes segítségnyújtást és az elkötelezett személyzetet a zökkenőmentes utazási élmény érdekében.
 • Biztonság: A Burlington International Airport prioritásként kezeli az utasok biztonságát, és külön biztonsági személyzettel és eljárásokkal rendelkezik a biztonságos környezet biztosítása érdekében.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér rendelkezik egészségügyi központtal az alapvető egészségügyi szükségletek kezelése.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok segítségért fordulhatnak a repülőtér elveszett és talált osztályához.
 • Gyermekek számára biztosított szolgáltatások: A repülőtér olyan létesítményeket biztosít, mint pl. játszóterek és öltözők a kisgyermekekkel utazó családok igényeinek kielégítésére.
 • Kisállat-létesítmények: A Burlington nemzetközi repülőtér állatbarát, és kijelölt területeket biztosít a háziállatokkal utazó utasok számára.
 • Közlekedés: A repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál a terminálra és vissza, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedési szolgáltatásokat.

Burlington nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Burlington nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BTV kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Burlington nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Burlington nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Denver International Airport (DEN) célállomásig ér el, körülbelül 4h 14m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Burlington nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Burlington nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Burlington városából?

Általában a Burlington nemzetközi repülőtér (BTV) a preferált választás a Burlington-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Burlington közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella