Megfizethető járatok innen: Buka Island repülőtér (BUA)

Fedezze fel 3 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Buka Island repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
POM Port Moresby
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
RAB Rabaul
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
KIE Kieta
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Buka Island repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Buka Island repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BUA
Város Buka-sziget
Ország Papua-New-Guinea (PG)
Teljes cím Buka Island repülőtér
Szélességi fok -5.420128
Hosszúsági fok 154.674913
Megjelenítés a térképen Google maps

Buka-szigeti repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Buka-szigeti repülőtér, más néven Buka repülőtér (IATA: BUA, ICAO: AYBK), egy alapvető közlekedési csomópont a Buka-szigeten, Bougainville autonóm régiójában., Pápua Új-Guinea. A sziget fő kapujaként szolgáló repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára. Íme néhány fő jellemzője a Buka-szigeti repülőtérnek:

Terminálépület

A repülőtér terminálépületét úgy tervezték, hogy közepes számú utast hatékonyan fogadjon. A létesítmény jól karbantartott, tiszta és kényelmes környezetet kínál az utazók számára. A terminálon belül találhatók a check-in pultok, a bevándorlási és vámszolgálatok, valamint az induló utasok beszállókapuk.

Repülési szolgáltatások

  • Belföldi járatok: A Buka repülőtér a belföldi járatok csomópontjaként szolgál Pápua Új-Guineán belül, kényelmes összeköttetéseket kínálva különböző célpontokhoz az ország. Számos regionális légitársaság üzemeltet rendszeres járatokat Buka-szigetre és onnan, így biztosítva a közeli városok és települések könnyű elérhetőségét.
  • Nemzetközi összeköttetés: Noha a bukai repülőtér elsősorban belföldi járatokat szolgál ki, nemzetközi kapcsolatok korlátozottak. Az utazók Pápua Új-Guinea fő repülőtereiről, például a Port Moresby-i Jacksons nemzetközi repülőtérről érkező csatlakozó járatokon keresztül foglalhatnak repülőjegyet nemzetközi célpontokra.

Poggyász és vám

A Buka Island Airport hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a poggyászok zökkenőmentes átadása érdekében. A poggyászkocsik kényelmesen használhatók, megkönnyítve a holmik szállítását. Ezenkívül a repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart fenn a vám- és bevándorlás tekintetében, biztosítva a biztonságos és szabályozott környezetet.

Kiskereskedelem és étkezési lehetőség

Bár a repülőtér nem biztos, hogy a kiskereskedelmi lehetőségek széles skáláját kínálja, néhány intézmény áll az utasok rendelkezésére. Ide tartoznak a vámmentes üzletek, ahol különféle tárgyakat vásárolhat, többek között ajándéktárgyakat, harapnivalókat és italokat. Vannak kis kávézók és éttermek is, ahol az utazók gyorsan haraphatnak vagy megihatnak egy csésze kávét repülésük előtt.

Szállítás

A repülőtérre és onnan történő szállítás megkönnyítésére számos lehetőség áll az utazók rendelkezésére. A taxik népszerű választás a kívánt úti cél eléréséhez. Ezen kívül autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik a Buka-szigeten tartózkodásuk alatt saját járművel szeretnének közlekedni. Ezeket a szolgáltatásokat célszerű előre lefoglalni az elérhetőség biztosítása érdekében.

Kiközelíthetőség és parkolás

A Buka Island Airport bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távra egyaránt. A parkoló a terminál épülete közelében található, így könnyen megközelíthető az utazók számára. A repülőtér modern létesítményekkel van felszerelve a fogyatékkal élő utasok fogadására, mindenki számára zökkenőmentes és problémamentes utazási élményt biztosítva.

Kiegészítő szolgáltatások

A Buka-szigeti repülőtér egyéb szolgáltatásai közé tartozik a mellékhelyiség, a pénzváltási szolgáltatások és az információs pultok, amelyek segítséget nyújtanak az utasoknak bármilyen kérdésükben.

A Buka Island Airport célja, hogy kellemes utazási élményt nyújtson utasainak. Megfelelő létesítményei és alapvető szolgáltatásai révén az utazók problémamentesen utazhatnak Buka-szigetre és onnan vissza.


Buka Island repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Buka Island repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BUA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Buka Island repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Buka Island repülőtér repülőtérről indul?

A Buka Island repülőtér és a Jacksons International Airport (POM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Buka Island repülőtér repülőtérről?

A(z) Buka Island repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Niugini, PNG Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Buka-sziget városából?

Általában a Buka Island repülőtér (BUA) a preferált választás a Buka-sziget-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Buka-sziget közvetlen közelében?

Buka-sziget környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella