Repülőjárat akciók innen: Bujumbura nemzetközi repülőtér (BJM)

Folyamatos járatok 5 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Bujumbura nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bujumbura nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BJM
Város Bujumbura
Ország Burundi (BI)
Teljes cím Bujumbura nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -3.319189
Hosszúsági fok 29.320621
Megjelenítés a térképen Google maps

Bujumbura nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Bujumbura Nemzetközi Repülőtér a fő kapuja Burundinak, egy kelet-afrikai tengerparttal nem rendelkező országnak. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes élményének biztosítása érdekében. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Bujumbura nemzetközi repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Minden, a repülőtéren működő légitársaság számára külön check-in pultok találhatók. Az utasok könnyen megtalálhatják a megfelelő légitársaság pultját, és hatékonyan hajthatják végre a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi és vámmentes üzlet található, amelyek helyi és nemzetközi termékeket kínálnak. Az ajándéktárgyaktól a ruházatig, az elektronikától a kozmetikumokig az utasok kényelmesen vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: Akár egy gyors harapnivalót, akár egy megfelelő étkezést keres, a Bujumbura nemzetközi repülőtér számos étterem és kávézó kielégíti vágyait. Élvezze a helyi finomságokat vagy a nemzetközi konyhát kényelmes és barátságos légkörben.
 • Társalgók: Azok az utasok, akik exkluzívabb és privát élményre vágynak, beléphetnek az egyik repülőtéri társalgóba. Ezek a társalgók nyugodt környezetet biztosítanak, ahol az utazók pihenhetnek, élvezhetik a frissítőket, elérhetik a Wi-Fi-t, és még a munkába is belenyúlhatnak.

Utasszállítás

 • Poggyászszolgáltatás: A Bujumbura nemzetközi repülőtér biztosítja a poggyászok hatékony kezelését. Poggyászkocsik és kocsik állnak rendelkezésre, amelyek segítségével az utasok kényelmesen szállíthatják csomagjaikat a repülőtéren.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.
 • Orvosi segítségnyújtás: Képzett egészségügyi személyzet és elsősegélynyújtó létesítmények állnak rendelkezésre a repülőtéren bármilyen egészségügyi vészhelyzetben vagy az utasok által igényelt segítségnyújtásban.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett holmija esetén az utasok jelentkezhetnek a repülőtér elveszett és megtalált osztályán. Az elhivatott személyzet, amikor csak lehetséges, segít az elveszett tárgyak felkutatásában és visszaküldésében.
 • ATM-ek és pénzváltó: Számos ATM és pénzváltó pult található kényelmesen a repülőtéren, így az utasok hozzáférhetnek a helyi pénznemhez, vagy szükség szerint készpénzt vehetnek fel.
 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a Bujumbura nemzetközi repülőtéren a rendelkezésre álló autókölcsönző pultok segítségével. Ez lehetővé teszi az utazók számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel Burundi gyönyörű országát.
 • Taxik és reptéri transzferek: A szállítási szolgáltatások, beleértve a taxikat és a repülőtéri transzfereket, könnyen elérhetők a repülőtéri terminálon kívül, kényelmes lehetőségeket biztosítva az utasoknak a kívánt úti cél eléréséhez.

A Bujumbura Nemzetközi Repülőtér folyamatosan igyekszik fejleszteni létesítményeit és szolgáltatásait, hogy megfeleljen az utasok igényeinek. Legyen szó hatékony bejelentkezési folyamatokról, változatos étkezési lehetőségekről vagy számos utasszolgáltatásról, a repülőtér célja, hogy kellemes utazási élményt biztosítson mindazoknak, akik áthaladnak a kapuin.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BJM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Bujumbura nemzetközi repülőtér és a Addis Ababa Bole International Airport (ADD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bujumbura nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Kenya Airways, RwandAir, Ethiopian Airlines, UTair-Express, Air Tanzani

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bujumbura városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bujumbura-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bujumbura nemzetközi repülőtér (BJM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bujumbura közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella