Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér (BUF) repülőtere induló járatok

Utazz 24 helyszínre a 8 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BUF
Város Bivaly
Ország United-States (US)
Teljes cím Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 42.939706
Hosszúsági fok -78.729507
Weboldal Buffaloairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér
Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér

Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér

Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér a Nyugat-New York-i Buffalo-Niagara Falls nagyvárosi területet kiszolgáló elsődleges repülőtér. Az évente átlagosan több mint 5 millió utast szállító repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • A repülőtér egyetlen terminálépülettel rendelkezik, amely kényelmes hozzáférést biztosít az összes kapu és szolgáltatás között.
 • A terminálon belül számos üzlet, étterem és kávézó található, amelyek étkezési és vásárlási lehetőségek széles választékát kínálják..
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, miközben a járatukra várnak.
 • Az ATM-ek és a pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül, így könnyen elérhetők pénzügyi szolgáltatásokhoz.

Közlekedés

 • A repülőtér könnyen megközelíthető különféle közlekedési módokkal, beleértve a taxit, az autóbérlést, a telekocsi szolgáltatást és a tömegközlekedést..
 • Az utasoknak lehetőségük van a repülőtér parkolási lehetőségeinek igénybevételére is, amelyek rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is tartalmaznak.
 • A segítségre szorulók számára a repülőtér kínál akadálymentes szállítási szolgáltatások és létesítmények, hogy minden utas számára kényelmes élményt biztosítsanak.

Utasszállítás

 • A Buffalo Niagara nemzetközi repülőtéren működő légitársaságok számos utast kínálnak szolgáltatások, beleértve a check-in kioszkot, a poggyászsegítséget és a dedikált ügyfélszolgálati pultokat.
 • Az utasok kihasználhatják a repülőtér gyorsított biztonsági átvizsgáló programját, a TSA PreChecket, hogy időt takarítsanak meg a biztonsági folyamat során.
 • A repülőtér ingyenes transzferszolgáltatást is biztosít a terminál és az Economy Parkoló között, így kényelmesebbé válik az extra poggyászokkal utazó utasok számára.
 • Számos kényelmes ülősarok és töltőállomás található a terminálon, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy pihenjenek és töltsék elektronikus eszközeiket.

Kényelmi szolgáltatások

 • A Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében, beleértve az ápolószobákat is. anyák számára, kisállat-mentő területek, valamint USO Lounge az aktív szolgálatot teljesítő katonai személyzet és családtagjaik számára.
 • Az utasok a terminálon művészeti installációkat és kiállításokat is élvezhetnek, amelyek bemutatják a Buffalo-Niagara kultúráját és történelmét régióban.
 • A repülőtér elveszett és megtalált osztálya segítséget nyújt az utasoknak az elveszett tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében, miközben a repülőtéren keresztül utaznak.

Összességében a Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a zökkenőmentes és élvezetes utazási élmény biztosítása érdekében mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BUF azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Los Angeles International Airport (LAX) célállomásig ér el, körülbelül 5h 16m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Lines, Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, JetBlue Airway

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bivaly városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bivaly-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér (BUF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bivaly közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Buffalo Niagara nemzetközi repülőtér (BUF)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella