Közvetlen járat innen: Brunswick Golden Isles repülőtér (BQK)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ATL Atlanta

2 járat naponta

1ó 14m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Brunswick Golden Isles repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Brunswick Golden Isles repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BQK
Város Brunswick
Ország United-States (US)
Teljes cím Brunswick Golden Isles repülőtér
Szélességi fok 31.254774
Hosszúsági fok -81.467127
Weboldal Flygcairports.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Brunswick Golden Isles repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Brunswick Golden Isles repülőtér a georgiai Brunswick városában található, modern légi közlekedési létesítmény, amely szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasoknak. Akár törzsutas, akár először utazik, a repülőtér létesítményei és szolgáltatásai biztonságos, kényelmes és élvezetes utazási élményt biztosítanak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér a közelmúltban felújított és kibővített terminálépülettel büszkélkedhet, amely tágas és kényelmes környezetet biztosít az utasok számára.
 • Bejelentkezés és biztonság: Számos check-in pult áll rendelkezésre, valamint hatékony biztonsági átvizsgálási eljárások. az utasok biztonságának és zökkenőmentes áramlásának biztosítása érdekében.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle kiskereskedelmi üzleteket és étkezési lehetőségeket találhatnak a terminálon belül, amelyek a rágcsálnivalóktól és italoktól a ruházatig és ajándéktárgyakig számos terméket kínálnak.
 • Társalgó: A repülőtér egész termináljában kényelmes ülőhelyek találhatók, így az utasok pihenhetnek járatukra várva vagy átszállás közben.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid időre egyaránt. -távú és hosszú távú parkolási igények. A repülőtér kényelmes parkolási lehetőségeket kínál a terminál épületének közelében.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a terminálon belül, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a bérelt járművekhez érkezéskor.
 • Wi. -Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy a fogyatékkal élő utasokat is fogadja, rámpákat biztosítva, liftek és akadálymentesített mellékhelyiségek mindenki számára egyenlő hozzáférést biztosítanak.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A terminálon belül stratégiailag több információs képernyő található, amelyek valódi információkat nyújtanak -frissítések a járatok érkezésével, indulásával, késésével vagy törlésével kapcsolatban.
 • Poggyászsegély: A repülőtér poggyászsegítő szolgáltatásokat kínál a problémamentes utazási élmény érdekében. Az utasok a poggyászhoz segítséget kaphatnak a hozzáértő személyzettől.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén az utasok a repülőtér elveszett és megtalált osztályán érdeklődhetnek az elveszett holmikról.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve az elsősegélynyújtást is az orvosi ellátásra szoruló utazók számára. A képzett személyzet készséggel nyújt segítséget, ha szükséges.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok készpénzfelvételi igényeikhez hozzáférhetnek az ATM-ekhez, és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik eltérő valutát igényelnek.
 • Információs pult: A terminálon belül egy információs pult található, amely segítséget nyújt, megválaszolja a kérdéseket, és útmutatást nyújt azoknak az utasoknak, akiknek segítségre lehet szükségük.
 • Szárazföldi közlekedés: A repülőtér különféle földi szállítási lehetőségeket kínál., beleértve a taxiszolgáltatásokat, a transzfereket és a tömegközlekedést, biztosítva, hogy az utazók könnyen elérhessék a kívánt úti célt.
 • Üzleti létesítmények: Azok számára, akiknek dolgozniuk kell vagy megbeszéléseket kell tartaniuk a repülőtéren, üzleti létesítmények állnak rendelkezésre, többek között konferenciatermek audiovizuális berendezésekkel és bőséges ülőhellyel.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BQK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérről?

A(z) Brunswick Golden Isles repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Brunswick városából?

Általában a Brunswick Golden Isles repülőtér (BQK) a preferált választás a Brunswick-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Brunswick közvetlen közelében?

Brunswick környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella