Megfizethető járatok innen: Brémai repülőtér (BRE)

Folyamatos járatok 17 úti célra 10 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Brémai repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Brémai repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BRE
Város Bremen
Ország Germany (DE)
Teljes cím Brémai repülőtér
Szélességi fok 53.047974
Hosszúsági fok 8.785879
Weboldal Bremen-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Brémai repülőtér
Brémai repülőtér
Brémai repülőtér
Brémai repülőtér
Brémai repülőtér
Brémai repülőtér

A brémai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az észak-németországi brémai repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy utasai zökkenőmentesen és élvezetesen utazhassanak. Az étkezési lehetőségektől az információs szolgáltatásokig a repülőtér a szabadidős és üzleti utazók igényeit egyaránt kielégíti.

Terminállétesítmények

A repülőtér modern és tágas termináljával rendelkezik, számos lehetőséggel:

 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőség közül választhatnak, a gyorséttermektől a regionális finomságokat felszolgáló kávézókig.
 • Üzletek és vámmentes: A repülőtéren számos üzlet található, amelyek ruházati cikkeket, kiegészítőket, elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat és vámmentes árucikkeket kínálnak.
 • Társalgók: A prémium utazók a repülőtéri társalgókban pihenhetnek, amelyek kényelmes ülőhelyet, ingyenes harapnivalókat és italokat kínálnak. üzleti létesítmények.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon belül több ATM és pénzváltó pult is található.
 • Gyermek játszóterek: A gyerekekkel utazó családok élvezhetik a dedikált játék előnyeit olyan területek, ahol a gyerekek repülés előtt szórakozhatnak.
 • Wellness létesítmények: A repülőtér olyan létesítményeket kínál, mint a zuhanyzók és a relaxációs területek, ahol az utasok felfrissülhetnek és lazíthatnak.

Szállítás. Szolgáltatások

A brémai repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál a repülőtérre és onnan:

 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel különböző buszok és buszok révén. villamosvonalak.
 • Taxiszolgáltatások: A taxik könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, így gyorsan és közvetlenül elérheti az úti célt.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal az érkezési csarnok, ahol az utasok könnyedén bérelhetnek járművet tartózkodásuk idejére.

Információ és segítség

A brémai repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utasok segítésére:

 • Információs pultok: A terminálban található pultok repülési információkat, útbaigazítást és általános segítséget nyújtanak.
 • Elveszett és megtalált: Egy dedikált szolgáltatás kezeli az elveszett és talált tárgyakat, és gondoskodik arról, hogy eltévedés esetén van esély a visszaszerzésére.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, miközben a járatra várnak.

Parkolási lehetőségek

A brémai repülőtér számos parkolási lehetőséget kínál az utasok számára, többek között rövid és hosszú távú parkolóhelyek. A repülőtér fenntartott parkolóhelyeket is kínál a fogyatékkal élő utasok számára.

Összességében a brémai repülőtér az ügyfelek kényelmét helyezi előtérbe, mivel minőségi létesítményeket és szolgáltatásokat kínál. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér célja, hogy tökéletesítse utazását az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Brémai repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Brémai repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BRE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Brémai repülőtér repülőtérről indul?

A Brémai repülőtér és a Antalya Airport (AYT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Brémai repülőtér repülőtérről?

A(z) Brémai repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Lufthansa, Ryanair, KLM, Turkish Airlines, Eurowing biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bremen városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bremen-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Brémai repülőtér (BRE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Bremen közvetlen közelében?

Bremen környékén 1 repülőtér található: Brémai repülőtér (BRE)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella