Megfizethető járatok innen: Brainerd Lakes regionális repülőtér (BRD)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MSP Bloomington

1-Feb járat naponta

1ó 1m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Brainerd Lakes regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Brainerd Lakes regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BRD
Város Brainerd
Ország United-States (US)
Teljes cím Brainerd Lakes regionális repülőtér
Szélességi fok 46.397778
Hosszúsági fok -94.137222
Weboldal Brainerdairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Brainerd Lakes regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A minnesotai Crow Wing megyében található Brainerd Lakes regionális repülőtér a régió létfontosságú közlekedési csomópontja. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépületét tervezték mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeinek kielégítésére.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a kényelmesen elhelyezett pultoknál.
 • Poggyászfeladás: Egy kijelölt A poggyászkiadási terület zökkenőmentes folyamatot biztosít az utazók számára, hogy érkezéskor felvehessék poggyászukat.
 • Éttermek és üzletek: A repülőtéren számos étterem és üzlet található, amelyek számos étel- és itallehetőséget, valamint ajándéktárgyakat kínálnak. és egyéb lényeges dolgok.
 • Társalgók: Azok számára, akik kényelmesebb és privát környezetre vágynak, a repülőtér olyan társalgókat biztosít, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A repülőtéren számos autókölcsönző cég működik, amelyek érkezéskor könnyű hozzáférést biztosítanak a közlekedéshez.
 • Parkolási lehetőség: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, kényelmesen a terminál épülete közelében.

Szolgáltatások:

 • Közlekedési segítség: A repülőtér a fogyatékkal élő vagy speciális igényű utasok szállításában nyújt segítséget. Kerekesszékek és egyéb mozgást segítő eszközök kérésre rendelkezésre állnak.
 • Repülési információ: A terminálon elhelyezett információs képernyők valós idejű járatfrissítéseket jelenítenek meg, így biztosítva, hogy az utasok tájékoztassák a késésekről vagy menetrendváltozásokról.
 • Ügyfélszolgálat: A hozzáértő és barátságos repülőtéri személyzet készséggel áll az utasok rendelkezésére, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.
 • Elveszett és megtalált részleg: A repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében..
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér kényelmes hozzáférést biztosítanak az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz az utazók banki igényeihez.
 • Tárgyalótermek: Az üzleti utazók konferenciáihoz vagy prezentációihoz használhatják a repülőtér alapvető felszereltségű tárgyalótermeit.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Brainerd Lakes Regionális Repülőtér arra törekszik, hogy minden utasa számára kellemes és problémamentes utazási élményt nyújtson. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér minden utazó igényeit kielégíti, így biztosítva, hogy utazása zökkenőmentesen induljon és érjen véget.


Brainerd Lakes regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BRD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Brainerd Lakes regionális repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Brainerd Lakes regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Line

Melyik repülőteret kell használni, amikor Brainerd városából repülővel távozik?

Utazók, akik Brainerd-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Brainerd Lakes regionális repülőtér (BRD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Brainerd közvetlen közelében?

Brainerd környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella