Repülőjárat akciók innen: Bradley nemzetközi repülőtér (BDL)

Fedezze fel 35 helyszínt 10 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Bradley nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bradley nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BDL
Város Windsori zárak
Ország United-States (US)
Teljes cím Bradley nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 41.938874
Hosszúsági fok -72.686031
Weboldal Bradleyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Bradley nemzetközi repülőtér
Bradley nemzetközi repülőtér
Bradley nemzetközi repülőtér
Bradley nemzetközi repülőtér
Bradley nemzetközi repülőtér
Bradley nemzetközi repülőtér

Bradley nemzetközi repülőtér

Bradley nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Connecticut állambeli Windsor Locksban található Bradley nemzetközi repülőtér az új-angliai régió népszerű repülőtere. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával igyekszik kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújtani utasainak. Nézzünk meg néhány főbb funkciót:

Létesítmények

 • Terminálok: A Bradley nemzetközi repülőtér két terminálból áll, az A terminálból és a B terminálból, amelyek belföldi és nemzetközi járatokat is szolgálnak.
 • Parkolás: A repülőtér különféle parkolási lehetőségeket kínál, beleértve a rövid távú, hosszú távú és gazdaságos parkolókat, hogy megfeleljen a különböző igényeknek. A fogyatékkal élő utasok számára külön parkolóhelyek is vannak.
 • Üzletek és éttermek: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A ruházati cikkeket, eszközöket és ajándéktárgyakat árusító kiskereskedelmi üzletektől a helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermekig mindenki megtalálja a kedvére valót.
 • Társalgók: A Bradley nemzetközi repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek, munkába állhatnak, vagy repülésük előtt ingyenes frissítőket fogyaszthatnak. Egyes társalgók zuhanyzót és gyógyfürdő-szolgáltatásokat is kínálnak.
 • Vezeték nélküli internet: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a Bradley International-nél töltött idő alatt.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér tárgyalótermeket, konferenciatermeket, valamint faxokkal, fénymásolókkal és egyéb alapvető szolgáltatásokkal felszerelt üzleti központokat kínál.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren van egy dedikált elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak az elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyakkal kapcsolatban. Az utasok bejelenthetik az elveszett tárgyakat online, vagy felkereshetik a repülőtér elveszett és talált irodáját.

Szolgáltatások

 • Szállítás: A Bradley nemzetközi repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és a repülőtérről. Az utasok taxival, transzferrel, bérelt autóval vagy tömegközlekedéssel érhetik el úti céljukat.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkocsikat, csomagcsomagolási szolgáltatásokat és poggyászsegítséget kínál, hogy kényelmesebbé tegye a poggyászkezelést utasok.
 • Információs pultok: Az utasok információs pultokat találhatnak a repülőtér egész területén. A barátságos személyzet rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújtson, válaszoljon a kérdésekre, és útbaigazítást nyújtson.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Bradley nemzetközi repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegély-állomások állnak rendelkezésre. Képzett egészségügyi szakemberek állnak rendelkezésre, hogy biztosítsák a szükséges orvosi segítséget.
 • Gyermek játszótér: A fiatal utazók szórakoztatása érdekében a repülőtéren külön gyermekjátszóterek találhatók, amelyek különféle játékokkal, játékokkal és tevékenységekkel vannak felszerelve.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Ide tartozik a kerekesszékes segítségnyújtás, az akadálymentesített mellékhelyiségek és a kijelölt parkolóhelyek.
 • Kisállatok segélyezési területei: A Bradley Nemzetközi Repülőtéren vannak kijelölt területek a házi kedvencek számára, hogy tehermentesítsék magukat. Ezek a területek a tisztaság biztosítása érdekében hulladéklerakóval vannak felszerelve.

Bradley nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bradley nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BDL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bradley nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bradley nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Los Angeles International Airport (LAX) célállomásig ér el, körülbelül 6h 5m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bradley nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Bradley nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Windsori zárak városából repülővel távozik?

Utazók, akik Windsori zárak-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bradley nemzetközi repülőtér (BDL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Windsori zárak közvetlen közelében?

Windsori zárak környékén 1 repülőtér található: Bradley nemzetközi repülőtér (BDL)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella