Közvetlen járat innen: Boone megyei regionális repülőtér (HRO)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Boone megyei regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

2 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
MEM Memphis

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Boone megyei regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Boone megyei regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HRO
Város Harrison
Ország United-States (US)
Teljes cím Boone megyei regionális repülőtér
Szélességi fok 40.005861
Hosszúsági fok -86.440893
Weboldal Boonecountyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Boone megyei regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Boone megyei regionális repülőtér Boone megyében található, létfontosságú közlekedési csomópont, amely belföldi és nemzetközi utasokat is kiszolgál. A legmodernebb létesítményekkel és sokrétű szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és élvezetes élményt kíván nyújtani az utazóknak.

Létesítmények

A repülőtér modern és hatékony létesítmények, amelyek minden utazó igényeit kielégítik:

  • Terminálépület: A tágas terminálépület kényelmes és kényelmes környezetet biztosít az utasok számára. Különféle kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, beleértve a mellékhelyiségeket, üzleteket, éttermeket és társalgókat.
  • Kifutópályák: A Boone megyei regionális repülőtér több kifutópályával rendelkezik, amelyek különböző méretű és típusú repülőgépek fogadására alkalmasak. A jól karbantartott kifutópályák biztosítják a biztonságos fel- és leszállást.
  • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket. Az utasok utazásuk során könnyen találhatnak biztonságos helyet járműveik parkolására.
  • Poggyászkezelés: Hatékony poggyászkezelő rendszerek biztosítják az utasok holmijának gyors és megbízható szállítását. A repülőtér személyzete kiemelten kezeli a poggyász biztonságos szállítását az utasok végső célállomására.
  • Vámügy és bevándorlás: A nemzetközi utasok számára vám- és bevándorlási szolgáltatások állnak rendelkezésre. Ez zökkenőmentes be- és kilépési folyamatokat tesz lehetővé, biztosítva a problémamentes utazási élményt.

Szolgáltatások

A Boone megyei regionális repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utazási élmény fokozása érdekében. megfelelnek az utazók igényeinek:

  • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz a terminálon található digitális kijelzők segítségével vagy a repülőtér webhelyén. Ez folyamatosan tájékoztatja az utazókat az esetleges változásokról vagy késésekről.
  • Autókölcsönzés: A repülőtéren belül számos autókölcsönző iroda működik, amelyek kényelmes lehetőségeket kínálnak azoknak az utazóknak, akik tartózkodásuk alatt inkább saját közlekedést szeretnének igénybe venni.
  • Szárazföldi közlekedés: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a terminálra és vissza, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést. Ezek a szolgáltatások könnyű hozzáférést biztosítanak az utasok számára a kívánt úti célhoz.
  • Étkezés és vásárlás: A terminálépület számos étkezési lehetőséget kínál, a gyorséttermektől a kiülős éttermekig, így az utasok gyorsan falatozhatnak, repülésük előtt étkeznek. Ezenkívül az üzletek széles választékát kínálják, beleértve az utazáshoz szükséges termékeket, ajándéktárgyakat és vámmentes tárgyakat.
  • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy minden utas számára elérhető legyen, függetlenül a mozgási szükségleteitől. Olyan létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, mint például liftek, rámpák és akadálymentesített mellékhelyiségek, hogy mindenki számára zökkenőmentes utazást biztosítsanak.

Összességében elmondható, hogy a Boone megyei regionális repülőtér csúcsminőségű létesítményei és átfogó szolgáltatásai preferált választás az utazók számára. Az utasok zökkenőmentes utazási élményre számíthatnak, így kényelmes és hatékony utazásuk Boone megyében.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Boone megyei regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HRO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Boone megyei regionális repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Boone megyei regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 2h 10m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Boone megyei regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Boone megyei regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Southern Airways Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Harrison városából repülővel távozik?

Utazók, akik Harrison-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Boone megyei regionális repülőtér (HRO)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Harrison közvetlen közelében?

Harrison környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella