Megfizethető járatok innen: Bole Alashankou repülőtér (BPL)

Folyamatos járatok 7 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Bole Alashankou repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
URC Urumqi

2-3 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
KRY Karamay

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
AKU Aksu

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
KRL Korla

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
CTU Chengdu

1 járat naponta

4ó 0m Ár megjelenítése
AAT Altay
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
WUH Wuhan
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Bole Alashankou repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bole Alashankou repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BPL
Város Fatörzs
Ország China (CN)
Teljes cím Bole Alashankou repülőtér
Szélességi fok 44.900292
Hosszúsági fok 82.302716
Megjelenítés a térképen Google maps

Bole Alashankou repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Bole Alashankou repülőtér, más néven Urumcsi Diwopu nemzetközi repülőtér, Északnyugat-Kína egyik legforgalmasabb repülőtere. A repülőtér modern létesítményeivel, kényelmes elhelyezkedésével és széleskörű szolgáltatásaival zökkenőmentes utazási élményt kíván biztosítani mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára.

Létesítmények

  • Terminálok: A Bole Alashankou repülőtér három utasterminállal rendelkezik, a T1-es, T2-es és T3-as, amelyek a legmodernebb kényelmi eszközökkel és létesítményekkel vannak felszerelve, hogy kielégítsék az utazók igényeit. Mindegyik terminál a szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az éttermeket, üzleteket, társalgókat és információs pultokat.
  • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel különböző közlekedési lehetőségek révén. Az utasok könnyen elérhetik a buszokat, taxikat és autóbérlési szolgáltatásokat, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat.
  • Parkolás: A Bole Alashankou repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkolóhelyek biztonságosak és megfigyelőrendszerekkel vannak felszerelve a járművek biztonsága érdekében.
  • Duty-Free vásárlás: Az utazók elragadó vásárlási élményben részesülhetnek a repülőtér vámmentes üzleteiben, ahol a termékek széles skáláját kínálják. többek között luxuscikkek, elektronikai cikkek, kozmetikumok, helyi kézműves termékek stb. Ezek az üzletek lehetőséget biztosítanak az utasok számára, hogy ajándéktárgyakat vásároljanak, vagy az utolsó pillanatban kiskereskedelmi terápiában részesüljenek.
  • Éttermek és kávézók: A repülőtér számos étkezési lehetőséggel büszkélkedhet, a gyorséttermi láncoktól a finom ételekig. étkezési éttermek, különféle kulináris preferenciák kiszolgálása. Az utazók repülésük előtt vagy után étkezhetnek, vagy gyors harapnivalót fogyaszthatnak.

Szolgáltatások

  • Bejelentkezés és poggyász: A Bole Alashankou repülőtér hatékony és problémamentes bejelentkezési szolgáltatások a zökkenőmentes távozás érdekében. Az utasok igénybe vehetik a poggyászszolgáltatást is, beleértve a poggyászmegőrzést, a csomagolást és a kézbesítést, hogy megkönnyítsék utazási élményüket.
  • Társalgók: A repülőtér kényelmes és jól felszerelt társalgókat kínál az utasok számára, akik még az utazás előtt pihenhetnek és lazíthatnak. járatok. Ezek a prémium lounge-ok nyugodt környezetet, ingyenes harapnivalókat és italokat, Wi-Fi hozzáférést és egyéb kényelmi szolgáltatást kínálnak az általános utazási élmény fokozása érdekében.
  • Orvosi szolgáltatások: A Bole Alashankou repülőtér prioritásként kezeli repülőtere egészségét és jólétét. az utasokat, és egészségügyi létesítményeket, köztük elsősegélynyújtó állomásokat és egészségügyi szakembereket biztosít az utazás során esetlegesen felmerülő vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek kezelésére.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy mozgáskorlátozott utasok számára. egyéb speciális igények. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a kerekesszékes akadálymentesítésben, útmutatást nyújtsanak, és javítsák az általános utazási élményt ezen személyek számára.
  • Pénzaváltási és banki szolgáltatások: A repülőtéren kényelmes valutaváltási szolgáltatások és banki szolgáltatások állnak rendelkezésre. kielégíti az utasok pénzügyi szükségleteit. Az utazók könnyedén válthatnak valutát, vagy bármilyen kellemetlenség nélkül hozzáférhetnek a banki szolgáltatásokhoz.

Bole Alashankou repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bole Alashankou repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BPL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bole Alashankou repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bole Alashankou repülőtér repülőtérről indul?

A Bole Alashankou repülőtér és a Wuhan Tianhe International Airport (WUH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bole Alashankou repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bole Alashankou repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Gestair, China Southern Airlines, Tianjin Airlines, Joy Air, Sichuan Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Fatörzs városából repülővel távozik?

Utazók, akik Fatörzs-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bole Alashankou repülőtér (BPL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Fatörzs közvetlen közelében?

Fatörzs környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella