Megfizethető járatok innen: Blimbingsari repülőtér (BWX)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Blimbingsari repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CGK Jakarta

3 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
DPS Denpasar

1 járat naponta

0ó 25m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Blimbingsari repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Blimbingsari repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BWX
Város Banyuwangi
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Blimbingsari repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Blimbingsari repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Blimbingsari repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér az indonéziai Banyuwangi nyüzsgő városában. Korszerű felszereltségével és csúcsminőségű szolgáltatásaival zökkenőmentes utazási élményt kínál belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt. Tekintsünk meg néhány kulcsfontosságú létesítményt és szolgáltatást a Blimbingsari repülőtéren:

1. Terminálépület

A Blimbingsari repülőtér tágas és jól megtervezett terminálépülettel büszkélkedhet, amely jelentős számú utast képes fogadni. Kényelmes és kényelmes környezetet biztosít, biztosítva az utasok zökkenőmentes áramlását az egész terminálon. Az épület modern építészettel és felszereltséggel rendelkezik, beleértve a tiszta mellékhelyiségeket, kényelmes ülőhelyeket, valamint számos étkezési és bevásárlási lehetőséget az utasok igényeinek kielégítésére.

2. Poggyászkezelés

A repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszere biztosítja a poggyász gyors és biztonságos szállítását. Az utasok kihasználhatják a rendelkezésre álló poggyászkocsikat, hogy könnyedén szállítsák holmijukat. A poggyászszolgáltatások jól szervezettek, és a repülőtéri személyzet képzett, hogy segítsen az utasoknak bármilyen poggyászhoz kapcsolódó probléma esetén.

3. Biztonsági intézkedések

A Blimbingsari repülőtér az utasok biztonságát helyezi előtérbe. Szigorú biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy biztonságos környezetet biztosítson a terminálon belül. A térfigyelő kamerákkal, fémdetektorokkal és poggyászvizsgáló gépekkel felszerelt repülőtér gondoskodik arról, hogy beszállás előtt minden utast és holmiját alaposan átvizsgálják. Képzett biztonsági személyzet van jelen, hogy hatékonyan kezeljék a biztonsági helyzeteket.

4. Parkolási lehetőségek

A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál mind rövid, mind hosszú távú parkolási igényekhez. Az utasok kényelmesen parkolhatják le járműveiket a terminál épületének közvetlen közelében, a kijelölt helyeken. A parkolási díjak ésszerűek, a parkoló jól karbantartott és biztonsági okokból őrzött.

5. Szállítási lehetőségek

A Blimbingsari repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utasok igényeinek kielégítésére. A repülőtéren taxik, transzferszolgáltatások és autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy megkönnyítsék a kényelmes utazást a repülőtérre és vissza. Az utasok kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő lehetőséget, és élvezhetik a problémamentes közlekedést.

6. Információ és segítségnyújtás

A repülőtéren információs pultok és ügyfélszolgálati pultok találhatók, amelyek stratégiailag a terminálon találhatók. A hozzáértő személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy tájékoztatást nyújtson az utasoknak a járatok menetrendjéről, a beszállókaputokról, a poggyászkiadásokról és egyéb kérdésekről. Arra is kiképezték őket, hogy segítsenek a speciális igényű utasoknak, így kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik a repülőtéri élményt.

7. Kényelmi szolgáltatások

A Blimbingsari repülőtér tisztában van annak fontosságával, hogy az utasok számára a szolgáltatások széles skáláját biztosítsa. A repülőtéren vámmentes üzletek, szuvenírboltok és különféle konyhákat kínáló éttermek találhatók, amelyek biztosítják, hogy az utasok mindenhez hozzáférjenek, amire szükségük van a repülőtéren töltött idő alatt.

8. Kisegítő lehetőségek

A Blimbingsari repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas számára elérhető legyen. Mozgáskorlátozott utasok számára kerekesszékes rámpákat, lifteket és elsőbbségi segítséget biztosít. Ez biztosítja, hogy mindenki kényelmesen és könnyedén navigálhasson a repülőtéren.


Blimbingsari repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Blimbingsari repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BWX kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Blimbingsari repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Blimbingsari repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Soekarno-Hatta International Airport (CGK) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Blimbingsari repülőtér repülőtérről?

A(z) Blimbingsari repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Citilink, Batik Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Banyuwangi városából?

Általában a Blimbingsari repülőtér (BWX) a preferált választás a Banyuwangi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Banyuwangi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella