Repülőjárat akciók innen: Bismarck városi repülőtér (BIS)

Közvetlen járatok 6 célállomásra 5 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Bismarck városi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Bismarck városi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bismarck városi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BIS
Város Bismarck
Ország United-States (US)
Teljes cím Bismarck városi repülőtér
Szélességi fok 46.772293
Hosszúsági fok -100.750378
Weboldal Bismarckairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Bismarck városi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények:

 • Terminálépület: A Bismarck Municipal Airport modern és hatékony terminálépülettel büszkélkedhet, amely megfelel az utasok igényeinek. A jól megtervezett elrendezés és a tágas ülőhelyek kényelmes környezetet biztosítanak az utazóknak.
 • Autóbérlési lehetőségek: A repülőtér kényelmes autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál azon utasok számára, akik szeretnék felfedezni Bismarckot és a környéket. Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik a terminál épületében elhelyezett pultokkal, amelyek problémamentes élményt nyújtanak.
 • Éttermek és üzletek: Az utazók különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren, a gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig.. Ezenkívül számos üzlet kínál különféle termékeket, köztük könyveket, ajándéktárgyakat és utazási cikkeket.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Bismarck Municipal Airport tisztában van a kapcsolattartás fontosságával, ezért ingyenes Wi-Fi az egész terminál épületében. Az utasok könnyedén böngészhetnek az interneten, ellenőrizhetik az e-maileket, vagy tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel látogatásuk során.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a repülőtér ATM-ekkel és pénzváltási szolgáltatásokkal. Akár készpénzt kell felvennie, akár valutát váltania, ezek a lehetőségek biztosítják, hogy hozzáférjen a szükséges pénzügyi szolgáltatásokhoz.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok számára. Akár néhány órára, akár több napra utazik, kényelmesen talál parkolóhelyet a terminál épülete közelében.

Szolgáltatások:

 • Poggyászszolgáltatás: A Bismarck Municipal Airport prioritásként kezeli az utasok poggyászainak biztonságos és hatékony kezelését. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak az elveszett vagy sérült poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben.
 • Információs pult: A terminál épületében található információs pult az utasokat segíti a járatok menetrendjével, a beszállókapukkal és az általános repülőtérrel kapcsolatban. információ. A barátságos személyzet készséggel válaszol minden kérdésre.
 • Biztonság: Az utasok biztonsága elsődleges prioritás a Bismarck városi repülőtéren. Az elkötelezett biztonsági személyzet jelenléte, a modern megfigyelőrendszerek és a rutin biztonsági protokollok révén az utasok biztosak lehetnek abban, hogy utazásuk biztonságos lesz.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes élményt nyújtson az utasoknak. fogyatékkal élőkkel. Különféle akadálymentesítési szolgáltatásokat kínál, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást, az akadálymentesített mellékhelyiségeket és a kijelölt parkolóhelyeket.
 • Utazói segítség: A Bismarck Municipal Airport tisztában van azzal, hogy az utazás megterhelő lehet, ezért kínál utazósegítő szolgáltatásokat. Akár segítségre van szüksége egy kapu megtalálásához, akár speciális segítségre van szüksége, képzett személyzet áll rendelkezésére, hogy segítsen az egész utazás során.
 • Elveszett és megtalált: Abban a szerencsétlen esetben, ha eltéveszt egy tárgyat, a repülőtéren van egy elveszett és megtalált részleg, ahol bejelentheti és visszaszerezheti az elveszett holmikat.

Bismarck városi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bismarck városi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BIS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bismarck városi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bismarck városi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Orlando Sanford International Airport (SFB) célállomásig ér el, körülbelül 3h 42m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bismarck városi repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bismarck városi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Delta Air Lines, United Airlines, American Airlines, Allegiant Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bismarck városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bismarck-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bismarck városi repülőtér (BIS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bismarck közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella