Közvetlen járat innen: Birsa Munda repülőtér (IXR)

Folyamatos járatok 11 úti célra 6 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Birsa Munda repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Birsa Munda repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IXR
Város Ranchi
Ország India (IN)
Teljes cím Birsa Munda repülőtér
Szélességi fok 23.317129
Hosszúsági fok 85.325333
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Birsa Munda repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Birsa Munda repülőtér a Jharkhand állambeli Rancsiban található, és Kelet-India fontos repülőtere. Kapuként szolgál a régióba, belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt ellátva. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Létesítmények

A Birsa Munda repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozására:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas, minden szükséges kényelemmel felszerelt terminálépülettel rendelkezik.
 • Társalgók: Az utasok élvezhetik a repülőtéri lounge-ok kényelmét, amelyek békés légkör, kényelmes ülések és ingyenes frissítők.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren üzletek és éttermek széles választéka található, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy átadják magukat a kiskereskedelmi terápiának, vagy kapjanak egy falatot a repülés előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek és pénzváltók állnak rendelkezésre az utasok kényelméért.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a problémamentes utazás érdekében.
 • Parkolás: Tágas parkolóhely áll rendelkezésre hosszú és rövid távú parkolásra is, így a járművekkel utazók kényelmét szolgálja.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi az egész épületben elérhető. terminál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér készenléti egészségügyi létesítményekkel rendelkezik a vészhelyzetek kezelésére, vagy szükség esetén segítségnyújtásra.
 • Elveszett és megtalált: Az utasok jelenthetik az elveszett esetet. tárgyakat az Elveszett és megtalált pultnál, biztosítva a gyógyulás esélyét.

Szolgáltatások

A Birsa Munda repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál a zökkenőmentes utazási élmény érdekében:

 • Repülési információk: Az utasok valós idejű információkat kaphatnak a járatok menetrendjéről, késéseiről és törléseiről a dedikált kijelző táblákon és információs pultokon keresztül.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város különböző közlekedési lehetőségekkel, köztük taxikkal, buszokkal és bérelt autókkal.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér segítséget nyújt a speciális igényű vagy fogyatékkal élő utasok számára, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és az elkötelezett személyzetet.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A gyermekekkel utazó utasok gyermekfelügyeleti létesítményeket vehetnek igénybe, hogy kielégítsék igényeiket.
 • Kisállatgondozás: A repülőtér állatbarát szolgáltatásokat biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy szeretett házi kedvenceikkel utazzanak.
 • Repülőjegy-foglalás: Az utasok igénybe vehetik a repülőjegy-foglalási szolgáltatásokat a repülőtéren, ami kényelmessé teszi az utolsó pillanatban történő utazás megszervezését.
 • Konferenciatermek: A repülőtéren konferenciatermek állnak rendelkezésre üzleti megbeszélések és események, alapvető kényelmi felszerelésekkel.
 • Turisztikai információ: Az utasok turisztikai információs pultokat találhatnak, ahol többet megtudhatnak a helyi látnivalókról, és megtervezhetik tartózkodásukat.

A rengeteg szolgáltatással létesítményekkel és szolgáltatásokkal, a Birsa Munda Airport arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújtson minden utas számára, aki áthalad a kapuján.


Birsa Munda repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Birsa Munda repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IXR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Birsa Munda repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Birsa Munda repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Pune Airport (PNQ) célállomásig ér el, körülbelül 2h 40m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Birsa Munda repülőtér repülőtérről?

A(z) Birsa Munda repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, AirAsia India, GoAir, Vistara, Air Indi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ranchi városából?

Általában a Birsa Munda repülőtér (IXR) a preferált választás a Ranchi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ranchi közvetlen közelében?

Ranchi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella