Közvetlen járat innen: Bhuj Rudra Mata légibázis (BHJ)

Fedezze fel 2 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AMD Ahmedábád

1 járat naponta

1ó 3m Ár megjelenítése
BOM Mumbai

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Bhuj Rudra Mata légibázis kapcsán

Repülőtér neve Bhuj Rudra Mata légibázis
Repülőtér (IATA) kód BHJ
Város Bhuj
Ország India (IN)
Teljes cím Bhuj Rudra Mata légibázis
Szélességi fok 23.287097
Hosszúsági fok 69.670236
Megjelenítés a térképen Google maps

Bhuj Rudra Mata légibázis létesítményei és szolgáltatásai

A Bhuj Rudra Mata légibázis, amely a gudzsaráti Bhujban található, India egyik kulcsfontosságú védelmi létesítménye. Kulcsfontosságú szerepet játszik a nemzet légterének védelmében és a nemzetbiztonság biztosításában. A bázis létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a műveletek és a személyzet támogatásához.

Létesítmények:

 • Kifutópályák: A bázis több kifutópályával büszkélkedhet, amelyeket különféle repülőgépek kezelésére építettek méretek. Ezek a kifutópályák a legmodernebb navigációs segédeszközökkel és világítási rendszerekkel vannak felszerelve, hogy biztosítsák a biztonságos fel- és leszállást.
 • Hangárok: A légibázison több nagy hangár található, hogy megvédjék a repülőgépet az időjárás viszontagságaitól. Ezek a hangárok menedéket és karbantartási lehetőségeket biztosítanak különböző típusú repülőgépek számára, lehetővé téve a zökkenőmentes üzemeltetést és javításokat.
 • Irányítótorony: A légibázis irányítótornya a légiforgalmi irányító műveletek központjaként szolgál. Fejlett kommunikációs rendszerekkel és radarberendezésekkel van felszerelve a légterében lévő repülőgépek megfigyelésére és irányítására.
 • Lakónegyedek: A bázis kényelmes és modern lakónegyedet biztosít személyzete és családjaik számára. Ezeket a szállásokat úgy alakították ki, hogy megfeleljenek lakhatási szükségleteiknek, és kedvező életkörnyezetet biztosítsanak.
 • Orvosi központ: A helyszínen külön egészségügyi központ áll rendelkezésre a légierő személyzete és családjaik egészségügyi szükségleteinek kielégítésére. Számos egészségügyi szolgáltatást kínál, beleértve a sürgősségi ellátást, a rendszeres ellenőrzéseket és a szakorvosi konzultációkat.
 • Rekreációs létesítmények: A légibázis tisztában van a rekreáció és a kikapcsolódás fontosságával a személyzet jóléte szempontjából. Különféle rekreációs lehetőségeket kínál, mint például sportpályák, uszodák, klubok társasági összejövetelekhez.
 • Kiképzési infrastruktúra: A bázis jól felszerelt edzőtermekkel biztosítja a személyzet felkészültségét és készségfejlesztését. Ezek a létesítmények szimulátorokat, tantermeket és oktatórepülőgépeket tartalmaznak, amelyek átfogó képzési programokat biztosítanak.

Szolgáltatások:

 • Karbantartás: A légibázis átfogó karbantartási szolgáltatásokat nyújt repülőgépei számára., beleértve a rutin ellenőrzéseket, javításokat és nagyjavításokat. Ezek a szolgáltatások elengedhetetlenek ahhoz, hogy a flotta üzemkész állapotba kerüljön.
 • Biztonság: Létfontosságú védelmi létesítményként a bázis szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz eszközei és személyzete védelme érdekében. Robusztus biztonsági rendszerekkel és személyzettel rendelkezik, akik szorgalmasan dolgoznak a potenciális fenyegetésekkel szemben.
 • Étkeztetés: A személyzet táplálkozási szükségleteinek kielégítése érdekében a bázis külön étkezőhelyiséggel rendelkezik, amelyek egész nap egészséges ételeket biztosítanak. Az étteremben különféle ételeket kínálnak, hogy változatos étkezési lehetőségeket biztosítsanak.
 • Közlekedés: A légibázis szállítási szolgáltatásokat kínál, hogy megkönnyítse a személyzet könnyű mozgását a bázison belül. Gyors szállítást biztosít különböző helyekre, beleértve a kifutókat, adminisztratív épületeket és lakónegyedeket.
 • Közösségi támogatás: A bázis elősegíti a közösségi érzést a személyzet és családjaik között. Támogatási rendszereket, például iskolákat, szabadidős tevékenységeket és egyéb jóléti programokat biztosít a személyzet és szeretteik általános jólétének javítása érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BHJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sahar International Airport (BOM) célállomásig ér el, körülbelül 2h 5m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtérről?

A(z) Bhuj Rudra Mata légibázis repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Shuttle America, Air Indi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bhuj városából?

Általában a Bhuj Rudra Mata légibázis (BHJ) a preferált választás a Bhuj-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bhuj közvetlen közelében?

Bhuj környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella