Megfizethető járatok innen: Bettles repülőtér (BTT)

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Bettles repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AET Allakaket

1 járat naponta

0ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Bettles repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bettles repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BTT
Város Bettles
Ország United-States (US)
Teljes cím Bettles repülőtér
Szélességi fok 66.919292
Hosszúsági fok -151.519066
Megjelenítés a térképen Google maps

A Bettles repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés:

A Bettles repülőtér az alaszkai Bettles városában található, számos alapvető létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok és a repülőgépek zavartalan működéséhez. Akár helyi lakos, akár a gyönyörű környezetet felfedező látogató, a Bettles Airport arra törekszik, hogy mindenki számára biztonságos és kényelmes élményt nyújtson.

Repülőtér létesítményei:

  • Terminálépület: A modern és tágas terminálépület barátságos légkört kínál az utazóknak. Kényelmes ülőhelyekkel és mellékhelyiségekkel a terminál kellemes élményt nyújt a járatra várva.
  • Poggyászfelvétel: A terminálon belül külön terület van kijelölve a poggyász átvételére. Érkezéskor az utasok könnyedén átvehetik holmijukat.
  • ATM és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja a terminál épületében egy ATM is. Emellett pénzváltó szolgáltatás is segíti a nemzetközi látogatókat pénzügyi szükségleteik megoldásában.
  • Parkolás: Jól karbantartott parkoló áll rendelkezésre az utasok és a járműveiket leparkolni vágyó látogatók számára. A parkolóhely könnyen megközelíthető és biztonságos.
  • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, miközben a járatukra várnak.

Repülőtéri szolgáltatások:

  • Légitársaságok: A Bettles repülőtér több regionális légitársaság csomópontjaként szolgál, kényelmes összeköttetéseket kínálva különféle célpontokhoz. Az utasok könnyedén foglalhatnak repülőjegyet és bejelentkezhetnek a megfelelő légitársaságok pultjánál a terminálépületben.
  • Földközi közlekedés: A repülőtéren taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy az utasokat a kívánt célállomásra szállítsák. Az autókölcsönzési szolgáltatások azok számára is elérhetőek, akik inkább maguk vezetnek.
  • Ügyfélszolgálat: A barátságos és hozzáértő repülőtéri személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban. Elkötelezettek a problémamentes repülőtéri élmény biztosítása érdekében.
  • Étkezés és kiskereskedelem: Az utasok étkezési igényeinek kielégítésére a terminál épületében található egy étterem vagy kávézó. Az utazók különféle kiskereskedelmi lehetőségeket is felfedezhetnek ajándéktárgyak vagy utolsó pillanatban szükséges áruk vásárlására.
  • Repülési információk: A terminálon található elektronikus kijelzőtáblák valós idejű repülési információkat nyújtanak, beleértve az érkezéseket, indulásokat, valamint a késéseket vagy törléseket. Az utasok könnyen értesülhetnek repülési állapotukról.

Következtetés:

Akár utazásra indul, akár szeretteit fogadja, a Bettles repülőtér számos szolgáltatást és szolgáltatást kínál. szolgáltatások biztosítják a kellemes utazási élményt. A kényelmes termináloktól és a kényelmes szolgáltatásoktól a megbízható repülési kapcsolatokig és a barátságos személyzetig a Bettles Airport minden utas igényeit igyekszik kielégíteni.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Bettles repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Bettles repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BTT azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bettles repülőtér repülőtérről indul?

A Bettles repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bettles repülőtér repülőtérről?

A(z) Bettles repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Astral Aviatio biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bettles városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bettles-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bettles repülőtér (BTT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bettles közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella